Implinire..intr-o lume neimplinita!

In ultima perioada m-am simtit cam ametita la propiu insa asta nu inseamna ca nu am trait si nu am vazut, simtit si primit.
E destul de neplacut sa merg la plimbare si pe la jumatea drumului sa simt fiecare pas cum da o durere mare la cap. Insa am remarcat ca am destula putere si foarte multe zambete in bagaj. Ma simt rasfatata si foarte implinita alaturi de iubitul meu. Eu ma mai supar ca ma doare capul cand merg insa el ma incurajeaza si are foarte mare grija de mine. Cat de "ajutor potrivit" e iubirea!!!!
Azi cel putin m-am simtit un copil. Am mers la analize si eu am stat jos pe scaun, Marian a intrebat, umblat si facut totul pentru mine inafara de analize in sine;)).
Pe de alta parte am observat nesimtirea la romani care inca continua, sau mai bine zis goana nebuna dupa bani. Desi am ajuns printre primii ne tot lasa la urma pentru altii care aveau mai multe analize de facut , caci plateau mai multi bani....
Nu inteleg... oare atat de orbi sunt acesti oameni sa nu vada ca banii nu au nici o putere pentru fericirea si chiar buna-starea ta. In cazul meu cu ce m-ar ajuta banii daca nu as avea sanatate si pe cineva langa mine???Adica ce mi-ar oferi ei sufletului meu? griji?liste? si un gol mare pustiu.

Zilele astea am fost la Biserica si la un eveniment crestin si a fost foarte special. Am realizat si mai mult minunea pe care Dumnezeu a facut-o cu mine in accidentul prin care am trecut. Am simtit iubirea Lui imensa pentru mine si grija Lui uimitoare.
Este atat de minunat si te simti atat de complet cand Il simti pe Dumnezeu in inima ta si in viata ta. Cat de multumitoare sunt pentru jertfa lui Isus pentru mine!!!!E atat de superb sa Il ai pe Creatorul lumii pe Dumnezeu cu tine mereu, in viata ta, Binecuvantat fie El!
Sper ca pana plecam din tara sa ma si botez...simt nevoia mai mult ca oricand sa fac aceasta marturisire publica ca Accept sa fiu copilul lui Dumnezeu si ca il primesc pe Isus in viata mea pana la sfarsit, Ii accept jertfa si vreau sa Il urmez. Vreau sa ma nasc din nou si sa am acel punct din care toate vechi sau dus si noi vor fi toate. Abia astept sa imbrac haina alba a puritatii si sa zic cu glas tare Da apoi sa fiu scufundata in apa!
Am gasit si un pastor minunat cu care sper sa pot vorbi mai multe inainte de botez, acum sper sa fie posibil acest lucru inainte sa plecam din tara.
Aici gasiti mai multe detalii despre botez...daca sunteti curiosi;))

Dara multumesc pentru tot!
Va doresc sanatate si multa iubire >:D<. God bless you all!

Comentarii

  1. Hehe... e bine ca are cine sa aiba grija de tine si sa te rasfete; oricum, stai linisita, ca toate astea vor trece si pana la urma totul va fi bine. Ai grija de tine! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa am ...caci are cine ma ajuta! Si da Bogdan e asa bine:X:X

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte rar mai gasesti oameni asa ca tine, atat de credinciosi si atat de recunoscatori pentru sacrificiul facut de Iisus. chiar te admir pentru asta!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare