Leapsa...ce reprezinta pentru mine...?

Am primit aceasta leapsa de la http://ingerfararipi.blogspot.com si trebuie sa spun ce reprezinta pentru mine cateva lucruri...lucruri ce le imprumut de la http://ingerfararipi.blogspot.com .

Familia- locul de relaxare...locul de adpost si ajutor. Familia este importanta pentru mine ...caci acolo m-am fosrmat si sunt ce sunt azi.

Prietenii- sunt de doua feluri:pe viata si trecatori. Cei pe viata nu prea ii gasesti iar cei trecatori vin tot timpul. Imi place sa fiu inconjurata de oameni interesati, buni si corecti si pentru cat timp e cazul ii numesc prieteni.

El- e tot ce am mai bun in viata asta...il iubesc enorm si ziua fara el este veac iar noaptea nu pot dormi...cel mai bine ma simt langa el...in bratele lui.

Muzica- pff..o fosta iubire a mea:)))..insa cand am avut sansa sa cant am zis nu...in viata am nevoie de o familie sanatoasa si nu de nopti pierdute prin concerte si fuga dupa bani si celebritate. Insa ador muzica...pe care o aleg destul de bine la radio.

Amintirile- uneori imi fac bine alteori rau...insa amintirile pentru mine inseamna melancolie asa ca profit din plin de prezent...trecutul il las foarte des in trecut.

Plimbarile de seara- imi plac in general plimbarile ...ador sa merg...ador sa alerg (rezistenta;))) si ma simt super cand fac toate astea cu iubitul meu:). Viata fara miscare e monotona:D

Cafeaua si tigara- nu fumez iar legat de cafea...foarte rar beau cafea si atunci nu imi place zaharul in cafea...de obicei imi plac lucrurile acre si legumele in otet...Insa uneori simt nevoia sa beau o cafea...caci imi place mirosul ;:D
Primavara-imi place mult... ador lacramioarele , ghioceii si viorelele...imi place sa merg in padure primavara ...
Trandafirii- imi plac cei albastri, negri si albi. Vreau la nunta sau de ziua mea sa primesc multi trandafiri albastri:X:X:X:X....Oricum imi plac toti trandafirii dar cele 3 culori le ador :D.

Leapsa merge mai departe la http://bucurblog.wordpress.com/, http://blog.bogdanepureanu.ro/ si http://lumina-inamurg.blogspot.com/ .

Comentarii

  1. na ca m-am procopsit maine o sa raspund la provocare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti draguta, insa am sa trec mai tarziu sa preiau stafeta. Acum plec sa-mi duc odorul la "odihna de amiaza" si asta-mi ia ceva timp. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc ca te-ai gandit si la mine, insa nu am obiceiul sa preiau lepse, asa ca, cu permisiunea ta, o sa raspund aici. ;)

    Familia - singurii oameni pe care ma pot baza si singurii care stiu ca mi-ar fi alaturi neconditionat.

    Prietenii - o iluzie frumoasa, tovarasi de drum pentru o perioada, "dust in the wind" peste ani.

    Ea - cea mai frumoasa amintire.

    Muzica - o fosta dragoste; a fost o perioada in care imi placea la nebunie atat sa cant, cat si sa ascult, acum mai reprezinta doar un sunet in fundal in timp ce lucrez.

    Amintirile - locul unde ma simt "acasa" si unde imi doresc mereu sa ma intorc dupa o zi grea de munca.

    Plimbarile de seara - romantism overrated :)

    Cafeaua si tigara - De fumat nu fumezi, dar cafeaua e drogul meu la care nu pot renunta nici daca ma bati. :)

    Primavara - un anotimp OK, nu preferatul dar OK, e momentul in care simt nevoia sa revin la viata si sa incep noi proiecte.

    Trandafirii - imi plac cei albi, rosii si negri; mi se pare cea mai potrivita floare de oferit in orice ocazie. :)

    Ai grija de tine. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare