Ce valori conteaza?

Citeam pe http://bucurblog.wordpress.com/ o poezie...in care maimuta este foarte afectata de faptul ca sunt oameni ce cred ca provin din maimute...Ideea in mare este ca maimuta pretuieste familia, statutul, conducerea lor, lupta pentru bunastare iar omul chiar de arata el a maimuta ... are principii nebunesti.
Oricum am mai scris ceva timp in urma despre aceasta asociere intre maimuta si om.
Celor care cred asta le-am urat frumos ESTI O MAIMUTA...pentru ca esti ceea ce ai fost. E absurd sa crezi ca o parte din maimute au devenit oameni...insa maimutele care inca sunt nu pot ajunge aameni acum...oricat ai incerca.
Nu accept conceptia ca ne tragem din maimute , trebuie sa admit ca maimutele sunt mai oameni decat noi.
Oricat de mult ar incerca omul sa demonstreze stiintific ca ne tragem din ceva anume...ceva care sa contrazica Biblia...niciodata nu gaseste un raspuns...pentru ca suntem limitati. Chiar daca vine cineva cu un raspuns...raspunsul respectiv devine mii de intrebari ulterioare...so ?
As prefera ca distinsii nostri savanti sa caute leacuri pentru boli incurabile, solutii pentru stoparea poluarii, solutii economice, etc... decat sa-si bata capul cu asemenea lucruri.
Nu as plati in veci un savant pentru lucruri inutile...caci omul are nevoi primordiale ce trebuie implinite...ori daca moare de foame cu ce il ajuta sa stie nu stiu ce prostie stintifica?
E adevarat ca multi freaca menta...insa ar fi bun un sistem de frecare a mentii folositor...cu siguranta fiecare stie sa faca ceva...ar trebui sa aiba aceasta sansa sa faca...dar la noi nici cei care au potential uneori nu pot profesa o meserie ce-i incanta...why? Pentru ca avem un sistem incomplet, prost gandit si aiurea implantat.
Revenind la maimute pot sa zic ca sistemul lor e mult mai echilibrat, corect si adaptabil decat al nostru....
E pacat ca intre un om si o maimuta, apreciezi mai mult valorile maimutei!

Comentarii

  1. astea sunt discutii care pot dura la infinit si tot nu se gaseste un raspuns care sa multumeasca pe toata lumea.
    eu am acceptat si ideea pe care o sustine biblia, conform careia Dumnezeu a creat omul dupa chipul si asemanarea lui, dar in acelasi timp am acceptat si descoperirile stiintice.
    dar in acelasi timp, si daca este perfect adevarat si ne tragem din maimute, maimutele au ramas la fel, dar omul s-a schimbat pentru ca lumea cica a evoluat in bine, doar omul a evoluat in rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi de link,si sa sti ca este un blog la care ma uit in fiecare zi chiar daca nu comentez mereu.In acest articol ai scris exact ce ma interesa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e chiar asa cum spui tu... de exemplu determinand de unde ne tragem, cu ce specii avem un ADN asemanator putem face pe acele specii teste pentru medicamentele noi inainte de a trece la testele pe oameni... uite doar un exemplu practic. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu avem cum sa credem si in Dumnezeu si an altceva...cand crezi in altceva...Dumnezeu nu mai intra in discutie...

    Bucur cu drag si merci,
    Bogdan nu o sa descoperim niciodata un adevar asa...iar legat de experimente pentru medicamente...nu sunt impotriva...desi la multe boli solutia este in natura...nu in caini....

    ideea era ca lucrand la radio am citit despre multe descoperiri a acestor oameni de stiinta ...tampite...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare