Iubirea intr-o relatie!

Ce inseamna a iubi intr-o relatie???


Povesti de viata, probleme dificile, pierderi dureroase, noi inceputuri : toate astea sunt prezente in 9 filme pe care le indragesc foarte mult. Vi le recomand cu drag ...indiferent ca esti fata sau baiat. Acestea te vor ajuta sa ai o relatie mai frumoasa...sau sa-ti construiesti una. Principii sanatoase de viata si exemple ce te vor calauzi de azi inainte rezulta din cele 9 filme a caror scenarii au fost scrise de Janette Oke.
Janette Oke a scris carti de o profunda simplitate cu teme incluzand dragostea sincera si alte valori eterne. Cu peste 23 milioane de exemplare vandute, cartile sale releva predominant viata cu secole in urma a oamenilor de la tara din SUA, oameni simpli, dar care nu uita sa iubeasca.
Filmografie:
1.Love Finds a Home (2009)
2.Love Takes Wing (2009)
3.Love's Unfolding Dream (2007)
4.Love's Unending Legacy (2007)
5.Love's Abiding Joy (2006)
6.Love's Long Journey - Lungul drum al dragostei (2005)
7.Love's Enduring Promise - Dragostea invinge totul (2004)
8.Love Comes Softly - O viata noua (2003)
9.Spunky's Camping Adventure (1998)



Inseamna tot ce ne arata aceste filme... si iubim doar atunci cand indeplinim aceste idealuri sanatoase.

Comentarii

  1. Multumesc ca ai schimbat tema asta e excelenta.Superb.Acum ma pot concentra mult mai bine la ce scrii,totul e atat de limpede pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doua dintre ele le-am vazut si eu. Sa nu razi, dar stii cat am plans la "Love Comes Softly"? Eram intr-o dispozitie mai "siropoasa" asa ca lacrimile au curs din belsug. Iar continuarea am urmarit-o cu sufletul la gura. Evident, mi-a placut. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu rad :P si eu am plans la unele...sunt povesti de viata si din fericire cu rezolvari a problemelor foarte frumoase...
    avem de invatat din ele! pup!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare