Iubirea intr-o relatie!

Ce inseamna a iubi intr-o relatie???


Povesti de viata, probleme dificile, pierderi dureroase, noi inceputuri : toate astea sunt prezente in 9 filme pe care le indragesc foarte mult. Vi le recomand cu drag ...indiferent ca esti fata sau baiat. Acestea te vor ajuta sa ai o relatie mai frumoasa...sau sa-ti construiesti una. Principii sanatoase de viata si exemple ce te vor calauzi de azi inainte rezulta din cele 9 filme a caror scenarii au fost scrise de Janette Oke.
Janette Oke a scris carti de o profunda simplitate cu teme incluzand dragostea sincera si alte valori eterne. Cu peste 23 milioane de exemplare vandute, cartile sale releva predominant viata cu secole in urma a oamenilor de la tara din SUA, oameni simpli, dar care nu uita sa iubeasca.
Filmografie:
1.Love Finds a Home (2009)
2.Love Takes Wing (2009)
3.Love's Unfolding Dream (2007)
4.Love's Unending Legacy (2007)
5.Love's Abiding Joy (2006)
6.Love's Long Journey - Lungul drum al dragostei (2005)
7.Love's Enduring Promise - Dragostea invinge totul (2004)
8.Love Comes Softly - O viata noua (2003)
9.Spunky's Camping Adventure (1998)Inseamna tot ce ne arata aceste filme... si iubim doar atunci cand indeplinim aceste idealuri sanatoase.

Comentarii

 1. Multumesc ca ai schimbat tema asta e excelenta.Superb.Acum ma pot concentra mult mai bine la ce scrii,totul e atat de limpede pe blog.

  RăspundețiȘtergere
 2. cu drag...si ai dreptate e mai bine asa

  RăspundețiȘtergere
 3. Doua dintre ele le-am vazut si eu. Sa nu razi, dar stii cat am plans la "Love Comes Softly"? Eram intr-o dispozitie mai "siropoasa" asa ca lacrimile au curs din belsug. Iar continuarea am urmarit-o cu sufletul la gura. Evident, mi-a placut. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu rad :P si eu am plans la unele...sunt povesti de viata si din fericire cu rezolvari a problemelor foarte frumoase...
  avem de invatat din ele! pup!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare