COPILARII!


Nimic nu stiu dar am tupeu
Sa spun nimic si sa fiu eu
Sa cred nimic dar sa stiu tot
Cand doar nimic e tot ce vad


Cand doar nimicul este tot
Si totul ... un nimic mai mult
Sa stiu nimic e tot ce pot
Si sa nu par ca un adult …

Comentarii

 1. lasa-ma sa ghicesc te-ai apucat de citit din nou filosofie si politica! COOL!
  dar hai sa-i dam dreptate lui Badea "traim in Ro si asta ne ocupa tot timpul" si cum continuai tu, ne ocupa timpul dar foarte prost!
  Madalina te admir sincer si ma bucur ca te cunosc! Tu chiar iubesti ce faci, stii ce faci si o faci din inima, in Ro azi mai greu. Esti o super fata si lasa-ma sa il citez pe nenea ala de la conferninta cu Base, " fata idiferent unde o sa ajungi esti minunata, cum vorbesti cum stii sa respecti si cum stii sa iubesti viata"
  poop nebuno :D mai stii faza cu caltabosii?=)))) "e chisca domnule:))"[asa se zice in Moldova no comm dar tu de ce ai zis asta tare:))))]

  RăspundețiȘtergere
 2. =))) ba da...tare faza cu chisca :)))pai ce ma ia pe mine cu caltabosi ??? e chisca domnule:)))
  a mai facutr asta si la facultate la un curs cu un coleg ... care ma rog are bunicii la Vaslui :))) si am zis-o tare :)))
  bai merci dar sincer nu sunt chiar asa..m-ai am si eu defecte :)) :-" si am o drama:))) adica e enigma mea decembrie, pueril, varsta si sentimente :)))
  daca ma ajuti sa dau o rezolvare la asta esti cel mai tare :))
  ppooop beyyy nebunule din porumb:)))

  RăspundețiȘtergere
 3. aveai ochiiiiii plansiiii. DE CE????

  RăspundețiȘtergere
 4. Si asta wow. Nu vazusem poezia. Asta mi-a placut mult si imi place. Parca a fost in aceiasi revista cu cealalta, nu mai stiu. O sa ma uit pe reviste. Mi-ai facut dor de "creatiile" noastre de mici "filosofi" . Cum raspuneam: stiu nimic sa nu par adult :)))):)))
  L.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare