Pretuieste!

Un nou an a inceput de cateva saptamani si oricat de interesant a sunat sarbatorirea inceputului sau, schimbarea inca bate la portile prezentului nostru. Da stiu, ne dorim mai mult, asteptam ce inima ar vrea si cautam imposibilul de pana acum.
Uneori ne simtim frustrati, nervosi, am mai vrea un moment din trecut in care sa decidem altceva. Avem insa ce am ales si ce putem alege.
 Sa fii in pielea ta nu e usor,desi, probabil cineva ar vrea sa fie tu. Asta pentru ca am invatat, in timp, sa fim nemultumiti si sa ne comparam.
 Sa pretuim viata, zic, e un miracol. Suntem diferiti, o stim, o, simtim, o traim si totusi ne raportam la intreg ca si cum ar trebui sa fim un tipar.
E cu adevarat un inceput, in care, putem zambi pana cand cerul ne raspunde luminandu-se in furtuna, putem visa pana cand visele ajung ceva prea mic de realizat si putem trai pana cand viata pare infinita.
Asta inseamna sa renunti la exterior. Atunci cand te regasesti poti oferi unicitatea ta si celorlati.
De ce sa ai lucruri indentice cand ai putea sa porti culori diferite??!!!
Intotdeauna fii colorat!
Daca intr-o groapa cu gunoi o floare e mai frumosa decat o gradina cu flori...atunci fii sigur ca o viata din nimic e mai pretuita decat altele obisnuite.
Ca femeie...vreau ca inima mea sa redevina pura...sufletul sa vada ce e ascuns de graba noastra nebuna prin lume si sa iubesc tot ce vad pana sunt indragostita incat lumea sa fie prea mica pentru ce simt!
 Tu...ce vise ai?
Opreste-te, acum poti fi mai fericit ca oricand, nu ca sa o spuna altii ci ca sa o simti tu!


Comentarii

Postări populare