Toate gandurile fug spre fericire!

Imi place sa fiu libera pentru a-mi gasi fericirea. Alerg cu orice suflare spre ea si strig din adancul sufletului spre Cel ce i-a pus numele.
Cand cautam taramurile cunoasterii m-am lovit de intrebarea : "Este Dumnezeu?" sau totul provine din nimic?
Mi-au trebuit sute de carti si zeci de teorii pentru a afla un raspuns. Totusi explicatiile stiintei m-au ingropat in abisul intrebarilor. Atunci am zis : "Cu tot ce stiu, daca exista Dumnezeu atunci El a pus in mine si o modalitate sa stiu ca e adevarat."
Au urmat nopti nedormite, schite pe hartii si cautari desarte. Cu ochii obositi in mijlocul noptii, m-am oprit si nu intelegeam de ce nu gasesc ce caut. Oare acei oameni care se considera atei, care cred in diferite teorii despre omenire, nu vad ce fara logica sunt explicatiile lor?? De la un capat la altul aveau doar bucati rupte dintr-o ata.
Luna  si cerul senin plin de stele m-au chemat mai aproape de fereastra. Pentru prima data eram sigura ca exista, Dumnezeu a facut tot. El era in mine, intr-un fel neinteles mi-a dat explicatia si mi-a aratat ca El e inteligenta absoluta.

Cu El in mine, alerg dupa fericire, caci si ea tot de la El vine. Lumea detine teorii fara logica, oamenii gasesc motive si locuri pentru a spune ca sunt fericiti. Dar totul e un nonsens.
Dumnezeu a facut tot, la El imi gasesc fericirea.
Cand mi se strica sau rugineste, fug la tamplar, El imi repara si innoieste fericirea!


Cine capata intelepciune, isi iubeste sufletul; cine pastreaza priceperea, gaseste fericirea. - (Prov.19:8)



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare