Cea mai iubita femeie!


A fi femeie nu e mereu usor. Cu toate ne confruntam in lupte adanci, intre ratiune si inima. De multe ori plangem fara sa avem motive bine intemeiate, uneori ne trezim iubind fara sa vrem, alteori privirea ne este trista fara tinta. Cautam siguranta, un brat pe care sa poposim oricand, o inima unde sa ramanem si un suflet caruia sa ii pese. Daca iubirea ar avea o definitie, cel mai clar s-ar gasi in inima unei femei. Stiu ca societatea a alungat si lupta din rasputeri impotriva a ceea ce inseamna cu adevarat femeie, dar ea inca exista. Tu esti acolo, femeie!
Fata, baiatul pe care il cauti nu il vei gasi daca te compromiti lumii. Vei gasi lacrimi, un  suflet trist si urme adanci de durere ce vor lasa cicatrici peste timp. 
Fii feminina, nu te rusina cu asta! Pastreaza tot ce ai frumos, costruieste-ti sufletul cu iubire si purtarea cu bunatate. Fii simpla si naturala. Fii curata si pura! Nu te rusina ca nici barbatul tau sa nu se rusineze cu tine!
Proverbe 31
10 Cine poate gãsi o femeie cinstitã? Ea este mai de pret decât mãrgãritarele.11 Inima bãrbatului se încrede în ea, si nu duce lipsã de venituri.
12 Ea îi face bine, si nu rãu, în toate zilele vietii sale.25 Ea este îmbrãcatã cu tãrie si slavã, si râde de ziua de mâine. (...)
26 Ea deschide gura cu întelepciune, si învãtãturi plãcute îi sunt pe limbã.
27 Ea vegheazã asupra celor ce se petrec în casa ei, si nu mãnâncã pâinea lenevirii.
28 Fiii ei se scoalã, si o numesc fericitã; bãrbatul ei se scoalã, si-i aduce laude zicând:
29 “Multe fete au o purtare cinstitã, dar tu le întreci pe toate.”
30 Dezmierdãrile sunt înselãtoare, si frumusetea este desartã, dar femeia care se teme de Domnul va fi lãudatã.
31 Rãsplãtiti-o cu rodul muncii ei, si faptele ei s-o laude la portile cetãtii.
In sufletul tau e frumos, lasa-L pe Dumnezeu sa te modeleze venind spre exterior. Nu iti fie teama de creatorul tau! Esti femeie ca sa arati bunatatea si gingasia lui Dumnezeu. 
Magdalena, urma sa fie omorata cu pietre din pricina curviei. Cu ochii inchisi , ii curgeau lacrimi, astepta prima piatra, se intreba oare va durea tare, oare dupa cate pietre agonia va inceta? Oh daca ar muri mai repede sa nu isi simta carnea sfasiata! Carnea care a fost sarutata patimas de atatia barbati...si totusi nicunul nu a fost el, barbatul care sa aiba grija de ea, barbatul ei. Oh daca ar putea sa dea timpul inapoi, nu ar mai fi cautat iubirea in inimi crude! Dar iata, ei, barbatii din asternuturi, care i-au promis fericirea, si la care a ramas cate o parte din ea, au pietre in mana, o vor zdrobi. Ahh de ce nu aruncau odata? Asteptarea era crunta! 
Dar o voce se auzi: "Ridica-te"! Ce se intampla? Sa deschida ochii? Daca va primi o piatra? Nu, mai bine sa nu vada.
Cineva era aproape, simtea. A deschis ochii,  un barbat scria ceva jos in fata ei, nu il cunoastea, parea atat de bland..... si era singur. 
  • 10 Atunci S-a ridicat în sus; şi, când n-a mai văzut pe nimeni decât pe femeie, Isus i-a zis: „Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nimeni nu te-a osândit?”
  • 11 „Nimeni, Doamne”, I-a răspuns ea. Şi Isus i-a zis: „Nici Eu nu te osândesc. Du-te, şi să nu mai păcătuieşti.”)(Ioan 8)
Lui i-a pasat de ea, ii pasa de noi. Ne iubeste perfect. El e Mirele! Noi suntem mirese in astepatrea Lui! Femeie draga, inima ta e in siguranta in palma Lui, El o va ingriji si o va lasa ingrijita o perioada, de un barbat care sa o merite. Un barbat ce Il va urma pe El! Un barbat ce va face tot posibilul sa fie ca El! 
Si atunci cand barbatul tau, va fi trist din cauza acestei lumi, nu te ingrijora, Isus e tot acolo! E acolo pentru amandoi! 
El are grija sa fii o femeie iubita, daca si tu ai grija de tine!  


Comentarii

Postări populare