Fiti Binecuvantati!

Soare, frumos, ploaie , zapada, frig si cald. Cam asa au fost zilele de cand am ajuns in Canada. Locul, peisajul, zona sunt superbe, locuri de film, locuri in care poti visa si respira curat. Despre oamenii de aici nu pot spune multe deoarece etichetele se vor pune mai tarziu, se aud multe insa nu am simtit nimic special fie de bine fie de rau, deocamdata. Pe langa asta am omul meu si familia noastra cu care timpul devine pretios si frumos.
Pot afirma sus si tare ca pasiunea noastra pe partea de creatie, muzica si radio a luat din nou amploare. Visam si stim ca totul va deveni realitate. Ne este dor de radio, in special mie iar baietilor de muzica, insa ei au cele necesare; in mare parte pentru a-si satisface poftele, compunand melodii. Chiar aseara, iubitul si fratele lui au inceput o piesa, care, la standul de idee e SUUPER, stateam cu ochii inchisi si ascultam ca prima difuzare la un radio si vedeam reactii, reactii de wow, cine sunt, e super tareee,etc.
Imi este dor de ai mei, de cei dragi de acasa, de mamele mele, tatii mei, bunicii mei si sora cu fratele meu...
Ne este dor si de orasele de prin Romania insa peisajele de aici ne poarta spre visuri marete.
La munca ne--a fost mai greut la inceput insa ne-am acomodat, caci privim totul ca o necesitate si trebuie sa o facem placuta.
Nu am scapat nici aici de stilul romanului barfitor, lingusitor si fatarnic (sunt ceva romani la noi la munca) insa pastram distanta si ne bucuram de cei care sunt langa noi.
Sistemul de aici imi place la nebunie, totul e pus la punct bine iar pentru orice exista un "multumesc frumos". Banii pe care ii luam ne sunt arhi suficienti si multumiti ca ne putem implini visele curand(1 an-2).

Si Woww....zic iar WOW...Dumnezeu e cu noi. L-am experimentat si ne-a aratat prin multe lucruri si minuni ca e cu noi aici. Eu sunt o persoana care vreau concretul si L-am pus la incercare, I-am cerut sa mi se arate ca este cu mine, cu noi...sa stiu ca suntem unde vrea El. Mi-a raspuns repede...m-M uimit si m-A mirat prin felul Lui de-A fi. I-am cerut lucruri pe care doar ceva ca Dumnezeu le poate face si ne-A aratat.

M-A scapat de un lucru ce putea fi pentru mine un accident fatal...asta dupa ce i-am zis ca vreau sa-L simt ca e cu mine ...si nu stiu cum dar m-A scos din locul unde s-a intamplat acel incident, impingandu-ma de la spate...si eu nu stiam ce se intampla...de ce merg....cum merg...iar cand am privit in urma mea si am vazut ce s-a intamplat am ramas socata ....Marit sa fie Dumnezeu.
Asta este doar un exemplu insa cate lucruri poate mai mici dar atat de importante pentru noi a facut Dumnezeu...si cand Il iubesc pentru asta...cine ma poate convinge ca nu cred bine si corect...cand abia acum...Dumnezeu e cu mine ...si mi se arata prin MINUNII...si vorbesc cu El si ma ascultaaa si imi raspunde mai ceva ca un Tata!!!
Am trait o minciuna cu ortodocsia mea...insa Dumnezeu mi-a vazut inima curata si dorinta mea de-a avea o relatie cu El, incercarile mele seara de seara...posturile care le tineam pentru El...cand trebuia sa tin post vorbind cu El....cernad raspunsuri pentru tot de la El.
Cum sa cer eu oamenilor lucruri cand Dumnezeu care este Tot si are Tot si Orice imi sta la dispozitie???
El este scutul meu si ma fereste de toate rele...El e mangaierea si toata speranta mea...familia si viata mea.
Sunt fericita...caci El mi s-A aratat si stiu ca Mana Sa ma tine!

Astept un cadou de la El de ziua mea pe 15 decembrie! E ziua mea si vreau ca Tatal meu ceresc sa-mi arate ca El se bucura de noul an pe care il voi implini, se bucura ca am crescut in toate!
Voi cum sunteti? Cum este viata voastra? cum sunteti...voi cei dragi care va citesc si ma cititi?
Ce va fac familiile si cum sunteti cu sanatatea?
Domnul sa va protejeze si sa va fie si voua scut in orice !
Fiti binecuvantati!
Ma rog ca Domnul sa ma pazeasca de tot raul si sa va arate clea pacii!

Ps:Si Dara, draga mea, cateva poze de pe aici...o sa mai fac...mai am de scos.





















Comentarii

  1. Ma bucur enorm ca esti/sunteti bine!
    Eu sunt foarte ocupata (de aceea am si neglijat blogul de o vreme), iar micuta mea se pregateste de serbare.
    Sunt incantata ce ati gasit acolo tot ce v-ati dorit. E placut sa auzi ca cineva merge pe un drum bun!
    Sa fiti sanatosi si fericiti!
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu raspunde pentru ca este viu.Roaga-te si vei vedea minuni mai mari de atat.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Nu am scapat nici aici de stilul romanului barfitor, lingusitor si fatarnic."
    Tu nu esti romanca? Cand atribiu o trasatura unor persoane ce fac parte din aceeasi categorie cu tine, in cazul acesta aceeasi nationalitate, te autodescri.
    Felicitari pentru emigrare si noile vise.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur foarte mult ca sunteti bine si sper din tot sufletul sa va fie si mai bine si sa aveti parte de clipe minunate impreuna. Eu nu am facut prea multe...facultate si cam atat. Am lasat putin deoparte bloggul dar nu dintr-un motiv anume.l Am sa profit acum si sa sa iti urez din tot sufletul un Craciun Fericit, linistit si sa aveti parte de clipe minunate in aceste zile de sarbatoare. Aveti grija de voi. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sarbatori fericite si multa santate va doresc! Pupicei :*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani, Madalina! Sa fiti sanatosi si fericiti, si sa aveti un an plin de tot ce va doriti! :*

    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dara , Aleandra...multumesc...multumim...



    si R. am zis de vtilul romanului brfitor....nu toti romanii sunt barfitori...unii din ei..;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare