Iubirea mea suprema!

Zilele astea citeam dintr-o brosura despre viata de apoi. Acolo spunea ca dincolo nu vor mai exista relatii(prietenie, iubire, munca, etc) ca pe pamant, ci toata lumea va fi unita, adica cum sa va zic eu voua, nu va mai exista relatii din astea sot sotie, mama-fiica...etc. Atunci m-am intristat foarte tare.
Cum sa nu mai fiu langa Marian ca sotie? I-as iubi pe toti la fel insa aceasta relatie de iubire cu Marian va fi transpusa perfectiunii si unitatii dintre oameni. M-am intristat asa mult si stiam ca nu e bine...ca de multe ori ma gandeam cu drag si abia asteptam viata de dincolo...alaturi de toti cei dragi, fara probleme, unde totul este bine...si nimeni nu mai sufera.
In acele framantari ale mele ma intrebam cum va fi fara aceasta relatie cu Marian...ce altceva ma va mai motiva? Caci visul meu este sa fiu si dincolo cu el.
Insa deodata mi-a venit un gand. Dincolo te asteapta Isus si te va lua de mana ducandu-te in Imparatia Lui, iar acolo alaturi de El vei fi si cu cei dragi.
Wow...Isus?El ma va tine de mana...va fi acolo...Asta m-a facut sa fiu din nou fericita...ma asteapta Isus langa Marian si cei dragi. El, iubirea mea suprema...Isus, cea mai mare iubire a mea...si Marian iubirea mea pamanteasca...sufletul meu preche.
Cat de minunat si singura sa fiu, nu sunt caci il am pe Isus. Dumnezeu nu ma paraseste niciodata...El e cu mine pe veci:x.
Fiti binecuvantati si voi de acest Dumnezeu atat de iuybitor ce si-a dat viata pentru voi...doar sa fim iertati si sa fim langa El in cer!

Comentarii

  1. Noah, daca e asa cum spui tu, atunci no offense, dar nu ma atrage deloc ideea de a ajunge in rai, nu de alta dar mie nu imi plac chestiile astea asa de grup... mai bine in iad, singur in cazanul meu, decat in rai la un loc cu tot poporul. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. IT's no offense...really...eu am vb din punctul meu de vedere. Ideea e ca nu stiu sigur cum e in rai dar sunt convinsa ca e mai bine ca aici.Legat de iad...nu stiu cum suporti tu durerea...dar pe mine daca ma doare un deget ma simt rau ...dar sa ma chinuie tot corpul fara solutie de vindecare? pfff...si oricum nu ma gandesc la asta...insa ma incanta sa fiu asteptata de Isus ...dupa ce birui lumea...titi dai seama? Lumea asta plina cu de toate...rele.

    RăspundețiȘtergere
  3. daca va fi precum scrie in brosura, inseamna ca va fi chiar frumos. oricum acolo cel mai mult conteaza faptul ca esti alaturi de Iisus. nu trebuie sa te intristeze faptul ca nu vei mai fi langa Marian ca sotie. oricum nu ai certiduinea ca va fi asa cum scrie im brosura.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa ce l-am pierdut pe tatal meu, am ramas cu o teama... teama de a nu-i pierde pe cei dragi mie. In timp s-a mai atenuat, dar undeva in adancul sufletului ea exista.
    Nu-mi pot inchipui/imagina cum e viata de dincolo... nici nu vreau. Nu vreau sa ma gandesc la asa ceva... am prea multe de terminat aici deocamdata. Pentru ca daca tatal meu a plecat impacat ca ”si-a incheiat treburile pe pamant si a lasat lucrurile intr-o ordine” - eu am de crescut un pui si..., ... ah, e prea dureros sa ma gandesc doar... sa se intample ar fi...

    RăspundețiȘtergere
  5. bogdane crezi ca in iad pur si simplu stai singur si te gandesti la pereti...o nu ,nu recomand la nimeni sa ajunga in iad.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare