in doi



Afara era frig, ploua, o cabanuta in padure scotea fum negru pe un burlan ruginit, raul de langa casutza se misca in ritmul vantului. Un loc cu viata plin de neatins de om.
De pe fereastra prafuita vedeai doi tineri, jos pe un covor in fata unei sobe vechi ce palpaia cu atata pofta. Cu cat apropiai imaginea totul devenea clar, cei doi tineru faceau locul, camaruta era plina, stralucea!

"toti imi ziceau ca nu vom fi impreuna dar nu i-am crezut, eram fericita pentru ca simteam din patea ta acelasi lucru, multa iubire. Au fost nopti in care ma gandeam ce vom face, daca intr-o zi ne vom desparti, daca voi fi nevoita sa iubesc pe altcineva, ma durea atat de tare acest gand. Acum stiu ca nu voi mai putea privi pe nimeni asa cum te privesc pe tine, in tine ma pierd, imi gasesc lacasul."
Baiatul o mangaia pe fata si privea la ea, totul era plin de magie, fata incepu sa planga, cat de mult cristal se vedeau in lacrimile ei ce straluceau ca aurul!
"am strabatut lumea si am sa o fac mereu pentru ca am nevoie de tine, de sufletul tau, de ochii tai, de glasul tau de mainile tale care imi ofera siguranta. Imi era frica ca totul va disparea, ca magia pe care o simtitm in jurul nostru va disparea cu trecere timpului, dar acum stiu ca va fi eterna"
Focul prinse viata si lemnele scanteiau de placere, intreaga incapere radia.
"Dar nu vreau sa ma gandesc la viitor, sunt fericita acum, ma simt in siguranta langa tine si te iubesc"
Mainile lor se pierdeau in visari de demult si incaperea disparea.
" nu vreau sa ma gandesc la ani, la oameni , vreau doar sa te am pe tine aici in jurul meu, indiferent ce faci. Lumea noastra e iubirea pe care o simtim si nimic mai mult"
Noaptea acoperi cerul in lumina lunii, pe fereastra lumniata de focul din soba 2 tineri isi iubeau destinele... pentru ei timpul s-a oprit pentru totdeuna ...anii treceau pe langa ei ... mainile lor batrane inca nu simteau ridurile ...
Iubirea lor a ajuns sa arda asupra focului stins de ploile si vanturile lumii ...

Comentarii

  1. interesante convingeri religioase dar...conform convingerilor si bisericii de apartii tocmai faci ceva contrar legilor prezentate in evanghelie si anume intimitatea, exprimarea dragostei, a pasiunei care nu trebuie sa aibe o tenta erotica etc...

    de asta zic interesante convingeri religioase pentru ca tocmai faci ceva ce contravine convingerilor. daca nu ma crezi, intreaba-l pe pastor

    RăspundețiȘtergere
  2. cat de frumos. imi place cand scrii chestii de genu pentru ca ai un stil aparte de a descrie starea euforica dintre indragostiti. mi-a placut foarte mult cum ai incheiat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu este un pacat sa vorbesti despre aceste lucruri...lucruri care trebuie sa se intample intr-un context...de asta se ajunge azi unde se ajunge pentru ca multi pastori au uitat sa exprime mesajul Bibliei. In Biblie scrie despre actul sexual...da indicatii si invata...nu este o rusine sa vorbesti despre astea, un pacat.
    Asculta Luigi Mitoi....cauta predici cu el...si o sa vezi de fapt ce inseamna a fi crestin.
    A fi crestin inseamna a fi si liber in iubire... mai ales in iubirea dintre doi oameni ce fac o casnicie.

    RăspundețiȘtergere
  4. L.R. in Biblie spune sa iubesti si a iubi e cea mai mare porunca...cum sa taci? Cum sa nu incurajezi iubirea intre doi oameni ce sunt familie in fata lui Dumnezeu.
    Insa ai dreptate ca am gresit ceva... trebuia sa specific aceste lucruri ca fiind parte dintre doi oameni casatoriti.
    Insa a vorbi despre asta nu e pacat.


    Alexandra multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. L.R.textul e scris oricum inainte sa-L cunosc pe Dumnezeu...

    RăspundețiȘtergere
  6. E frumoasă povestea, foarte romantic spaţiul în care se petrece.

    RăspundețiȘtergere
  7. in biblie scrie multe dar nu am sa ma lansez in discutii teologice, nu era o critica ci mai mult un soi de constatare.

    nu stiu, nu e locul pentru a dezbate astfel de teme. dar fiecare om are convingerea si dreptul sau spiritual si legal de a crede in ceva.

    daca aceasta credinta pe tine te face happy atunci e onorabil si e de apreciat asta.

    dar de aici si pana la diversi pastori, nu multumesc, nu am invata de la ei, din pacate sunt mai educat decat majoritatea dintre ei, asadar as avea nevoie de un pastor ce a terminat cambridge si care a renuntat la stiinta pentru convingeri spirituale. doar ca asa ceva nu exista din cunostintele mele.

    in fine. imi place cum ai expus. e un text destul de inocent, libertin si cumva spiritual.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce poveste romantica... :x Extrem de frumoasa, captivanta, te transpune intr-o alta lume, in lumea celor doi. 8->
    Si mie imi place cand scrii astfel de texte, ai talent si chiar as vrea sa scrii cat mai multe de genu', ar fi frumos. Felicitari! ^_^

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare