Faima nu l-a ajutat!

"Mai lasati-ma in pace , stiu exact ce vreau sa fac cu viata mea nu e nevoie sa ma bateti voi la cap cu prostiile voastre. Nu vedeti ca toti rad de cuvintele voastre? Ce conteaza ca sunteti fericiti daca nu sunteti respectati? Eu vreau altceva, vreau sa fiu respectat sa fiu important, sa am tot ce-mi trebuie si sa vedeti voi pe urma cat de fericit voi fi!!!"...
Discutia a continuat multe ore in sir...insa rezultatul a fost acelasi, tanarul si-a parasit familia si a renegat-o pentru a nu il face de rusine.
Cu timpul a ajuns foarte faimos, bogat si multa lume il respecta pentru faptul ca poza un om bun, darnic, cinstit, corect si destept.
In inima lui insa era o durere mare. Sotia il parasise cu cativa ani in urma iar familia nu si-o mai vazuse din acea seara de iarna friguroasa cand el si-a luat viata in propiile maini.
Stia in inima lui ca macar daca a lui sotie inca mai era langa el, el ar fi putut sa tanjeasca la fericire insa la ce-i folosea toata faima si aprecierea celorlalti daca el era singur, simtea singur, se trezea singur, manca singur si peretii camerei lui erau parca pustii.
Insa mereu isi propunea sa depaseasca aceasta situatie, sa fie tare, sa uite de golul din sufletul lui si a inceput sa caute companie. La inceput primea in viata lui diferite doamne si tinere care i se ofereau gratis iar uneori cu bani, insa nici asta nu i-a fost de ajutor, avea un gol ce devenea din ce in ce mai mare.
Intr-o zi insa primi o scrisoare.
"Dragul nostru ne bucuram mult pentru succesul tau si te iubim foarte mult. Mereu am fost cu sufletul langa tine si ne-am rugat pentru tine. Usa casei noastre este mereu deschisa pentru tine. Te asteptam acasa in vizita, atunci cand vei putea onora aceasta invitatie. Nu ne-am vazut de mult insa ai fost mereu in sufletele noastre!
Te iubim mult,
Mama si Tata!
Ps: Camera ta este asa cum ai lasat-o, planurile tale de viitor inca stau scrise pe foaia mare galbena de pe biroul tau."

Nu-i venea sa creada...il iubeau??dupa ce el i-a renegat??se roaga pentru el???camera lui e intacta si foaia de unde pornise viata lui inca il astepta??
Wow...ce oameni ciudati, incuiati la minte, niste tarani...off ce bine era daca avea si el niste oameni asa ca el ca parinti!!
Cateva zile insa ii venea mereu in minte acea scrisoare...ce porcarie...
Intr-o seara insa la dineu, toti prietenii lui au inceput sa povesteasca despre familiile lor. Toti aveau niste familii asa ciudate insa toti pretindeau ca famila inseamna refugiul lor si tot ce au mai de pret.
Cand a mers la culcare simtea ca trupul lui ia foc...el nu avea nici un refugiu...el nu a cunoscut niciodata ce inseamna sa ai o familie, iar fosta lui sotie ...hmmm...nu era sigur ca l-a iubit cu adevarat pentru ce este el...daca chiar il iubea nu il parasea...nu avea cum, dar...oare "eu am iubit-o pentru ceea ce era??cu siguranta da caci nu m-am mai putut recasatori si fi fericit de cand m-am despartit de ea"...si izbucni in plans.
Peste ceva timp el fu invitat la nunta celui mai bun prieten al lui. Ce fericit era...dar daca ar stii el ca nu va dura toata viata acea fericire...
Au urmat declaratiile:
"Acum ceva timp in urma, spuse mirele, am fost cu o fata cativa ani impreuna, ne-am despartit apoi. Atunci mi-am jurat ca nu voi mai iubi niciodata caci nu voi mai putea.
Acum stau in fata voastra, in fata acestei minunate fapturi si mai ales in fata lui Dumnezeu si va marturisesc ca am gresit. Cea mai mare iubire a mea este pentru cea pe care o voi lua de sotie astazi. Alaturi de ea am invatat ce inseamna o relatie, ce inseamna iubirea, respectul, devotamentul si mai ales depasirea problemele. Alaturi de ea am invatat ca aici pe pamant ea este ajutorul potrivit pentru mine mereu, asa cum eu sunt pentru ea.
A iubi nu inseamna a parasi dar nici a suferi dupa cineva ce nu este langa tine. Casatoria, relatia, adevarata iubire exista doar intre doi oameni care sunt uniti de Dumnezeu. Cand Dumnezeu exista orice fisura se indreapta caci el ne arata ce inseamna a iubi, a iubi neconditionat si pentru aceasta iubire imi voi duce lupta pe pamant pana la capat, caci am siguranta ca acest suflet minunat ce-mi va deveni sotie va fi langa mine si la bine si la greu. Asta este promisiunea lui Dumnezeu pentru mine iar eu imi iau legamantul sa o respect si la randul meu sa ii promit ei si Lui ca o voi iubi neconditionat si ii voi fi ajutorul potrivit. Acesta este legamntul meu fata de ea si fata de Dumnezeul nostru"

"Ma simt implinita si cu adevarat femeie, iubesc si stiu ce inseamna sa fiu iubita. Am un Dumnezeu ce are grija de toate iar grijile mele le transforma in zambete. Acesta este barbatul pe care impreuna cu Dumnezeu l-am ales pentru toata viata mea. Promit sa ii fiu ajutorul potrivit si in orice greu sa-i fiu umarul de care se sprijina. Il iubesc nu pentru ceea ce este ci pentru ceea ce reprezinta el pentru mine, omul cu care voi merge de mana la Dumnezeu, omul cu care imi voi imparti viata, greutatile si bucuriile, omul cu care vreau sa am copii. Acesta este legamntul meu fata de el si fata de Dumnezeu pe care il voi duce la bun sfarsit cu o dragoste mai mare in fiecare zi caci Isus este puterea si reinoirea inimii mele in fiecare zi".

...un legamant fata de Dumnezeu?? El cu sotia lui nu a avut niciodata asa ceva, nici macar unul fata de altul.
Atunci ii veni in minte parintii lui. Isi aducea atat de bine aminte cum ei ereu mereu unul langa altul, chiar si atunci cand tatal sau lua o decizie proasta, mama lui era langa el sa-l incurajeze. Odata mama lui se plangea lui Dumnezeu ca nu are suficienti bani si ca sotul ei nu poate sa o faca fericita...insa a doua zi era langa el, mai fericita ca niciodata. Si erau atatea exemple si lucruri peste care parintii lui au trecut impreuna si mereu pareau atat de fericiti si multumiti. Oare Dumnezeu a facut asta??
Oare Dumnezeu poate face o relatie sa reziste pana la sfarsitul vietii? Poate Dumnezeu sa scoata plictiseala, banii si toate nemultumirile dintre doi oameni???
Pe drumul spre casa facu o promisiune : "Voi merge acasa si daca parintii mei sunt la fel de fericiti ca acum multi ani in urma atunci voi dori sa-l cunosc si eu pe acest Dumnezeu caci vreau sa simt si eu acea fericire despre care toti imi vorbesc si vreu sa fiu fericit si sa ma casatoresc. Da vreau sa am o familie . Pana la urma ce am de pierdut"!!!

Tatal sau peste care se asternuse 30 de ani de cand l-a vazut el ultima data radia de fericire, cu drag isi ajuta sotia sa intinda niste rufe pe sarma. Mama lui, doamne cat de frumoasa era...dupa atatia ani!!!!Parintii lui erau inconjurati de pace si fericire si amandoi cantau o melodie crestina .... La un moment ii vazut ca se luara de mana si imbratisandu-se se rugau lui Dumnezeu. Nu auzi tot ce spuneau ei insa deslusi pe buzele lor urmatoarele cuvinte "Doamne multumim pentru tot ce suntem azi....multumim pentru aceasta pace....multumim pentru baiatul nostru(euuu?)...multumi pentru Isus....multumim pentru tot ce esti!"

Cuprins de un sentiment strain fugi la ei cat putu de repede strigand in gura mare MAMAAAA TATAA M-AM INTORS ACASA!!!
Parintii lui cand il vazut strigara MULTUMESC TATA PENTRU ACEASTA MINUNE SI CA NE-AI ASCULTAT RUGACIUNILE! MULTUMIM PENTRU FIUL NOSTRU!

S-au imbratisat si s-au bucurat ani frumosi unii de altii. Foaia care pastra scrise gandurile acelui tanar ambitios a fost aruncata si rupta chiar de el. Acum el scrie carti despre Dumnezeu si cat de important este El in viata de familie. Toti banii ce ii avuse au fost daruiti celor ce aveau nevoie ca dar a lui Dumnezeu...caci asta facuse si Domnul pentru el..ii oferise cel mai frumos dar din lume, tot prin altii si tot prin felul cum Dumnezeu a lucrat in vietile copiilor sai.
Acum el are o familie cu o femeie minunata si Dumnezeu e cu ei. Acum el lucreaza pentru Dumnezeu si familia este refugiul lui unde bucuria umple inimile cu har , iubire , pace si Dumnezeu! Iar acei ani plini de faima nici nu au existat in viata lui caci el traieste cu adevarat de cand s-a hotarat sa-si revada parintii@@@@@@
Emma Morosan-Dragostea e din Dumnezeu


La Dumnezeu niciodata nu e prea tarziu...El poate da fericire cand nu te astepti...El te invata adevarata iubire si adevaratul devotament!!! Daca Il cauti Il gasesti! Oricat te-ai impotrivi adevarul lui Dumnezeu sta in picioare prin sute de familii vindecate si umplute cu har divin! Oricat ai incerca sa negi puterea lui Isus el ajuta mereu si intareste crestinii in necazurile lor! Isus lucreaza iar jertfa sa de la cruce este astazi iubirea si pacea copiilor lui Dumnezeu!
Biblia inca traieste si hraneste! Biblia nu poate fi calcata in picioare caci oricat de ateu esti tot pe pamantul lui Dumnezeu traiesti si inca esti creatia Lui!

Cu Dumnezeu nu ai esecuri ci doar succese...Dumnezeu iti ofera o familie binecuvantata pana la sfarsit! El ti-a lasat si o scrisoare de iubire pentru al gasi si al intelege cu adevarat!

Comentarii

Postări populare