Mesaj pentru romani

Am primit acest e-mail de la un amic, oricum nu conteaza de unde este ..ci problema este cat adevar rosteste cel ce l-a scris initial...Adica sunt lucruri care ma uimesc...oare Dumnezeu chiar asta vrea? Sincer nu cred si dupa ce il cititi va spun si de ce.


“Vine jalea peste Romania,vremuri grele se arata peste popor. Calamitati naturale, convulsii sociale, SARACIE .Se va accentua ura si dezbinarea. Unde esti biserica din Romania, unde esti ?-zice Domnul." (Sunt vremuri grele, care Biserica?)

"Tara in care te-am pus….este pradata, jefuita si tu dormi Biserica. In loc sa te uiti spre miaza-zi de unde iti vine izbavirea si de unde primesti lumina si putere,te-ai intors spre miaza-noapte de unde vine nenorocirea peste lumea. Nu ai vegheat Biserica(Cine sa vegheze?) si nu ai cautat fata Mea, ci te-ai dat la curvie cu lumea. (Asta apropo scrie in Biblie...mesaj pentru cele 4 Biserici, apocalipsa)

Poporul meu piere din lipsa de cunostiinta si se imprastie ca o turma care nu are pastor. Multi din popor au parasit tara pe care Eu le-am dat-o si s-au imprastiat in toata lumea.(Pentru ca nu aveau o paine sa manance) De cati-va ani le-am trimit mesaje prin robii mei proroci sa se intoarca acasa in tara lor, dar nu M-au ascultat.(Robii care? care s-au mutat dupa ei?) De aceea este hotarat sa ma judec cu ei. Prin boli si suferinte se vor intoarce acasa si altii vor muri pentru incapatanarea lor de a NU da ascultare poruncilor Mele. (Poruncile lui Dumnezeu nu sunt ascultate in tara...daca erau ascultate nimeni nu mai pleca...ca omul nu a plecat de bine ///siii asta e un mesaj pentru poporul ales de Dumnezeu Israel...in vremurile de pe urmaaaaa) Tot ce au agonisit in aceasta viata se va imprastia ca pulberea si mare parte din ei vor apuca sa vina acasa doar cu hainele de pe ei,in momentul cand urgia Mea se va napusti cu toata puterea asupra lumii, America,Canada,Europa, Asia. (Pe multi cei plecati inafara Domnul i-a ajutat...le-a dat o casa si o Biserica... altii sunt plecati in misiuni...in acaele tari este nevoie de misiune...oamenii aia pacatosi nu sunt atat de incapatanati precum romanii dedati la dumnezei falsi)

Ia aminte Biserica ce spune Domnul -- tot ceea ce sa intamplat pana acum in Romania si tot ce va veni in continuare peste tara, este din cauza nevegherii tale Biserica. A faptului ca nu ai stat in spartura pentru tara in care te-am pus, nu ai mijlocit pentru poporul care merge pe calea pierzarii, nu ai stat ca un strajer, ca un vegheator peste tara , ca sa lupti impotriva atacurilor Satanei si acum tara geme de durere.(atunci ce vina au cei care au plecat...unde era Biserica cand acesti oameni aveau nevoie de ajutor?) Am pus jug greu peste tara din cauza pacatele facute de generatiile din acest popor. Legaturi puternice de blestem (blestem? unde e Isus?...Dumnezeu nu va mai blestema ci va aduce apocalipsa) sunt peste tara , inchinarea idolatra , ura si dezbinarea , avortul si aceste legaturi au deschis usa spre celelalte pacate pe care deja le vezi si le sti Biserica. Caut oameni care sa stea in spartura si nu gasesc, caut lucratori vrednici de slijire care sa culeaga recolta cea mare ce am pregatit-o pentru Romania, dar nu gasesc.

Eu Domnul voi avea insumi grija de via Mea din Romania. O voi ingriji, curata si o voi pregati sa dea rod supranatural, dar acolo unde voi gasi spini si maracini Ma voi judeca cu ei si ii voi taia pe toti – ISAIA 27: 2-5. (Dupa aceste vremuri grele...vine sfarsitul...nu via)

Vreau sa ascultati cuvantul Meu - zice Domnul . Va chem - in aceste momente de cumpana pentru tara in care v-am pus ,sa va treziti si sa veniti inaintea mea intr-o jertfa necurmata, in care sa va pocaiti de pacatele voastre,sa va smeriti inaintea mea cu post si rugaciune si sa reinoiti legamantul facut cu Mine asa cum au facut poporul meu ales Israel pe vremea lui Iosua si Neemia.
(Crestinii care au parasit tara...au o casa inafara...Domnul i-a binecuvantat cu o familie frumoasa...un job frumos, o viata decenta, o Biserica unde sa mearga...in tara ce le ofera Biserica?) (Mesajele din astea trebuie trimise la conduceri nu la oameni...sa nu uitam ca, creastinii fac si ei ce pot...insa avem un sistem corupt...ce se mai poate face??...cu totii suntem constienti ca bine nu mai poate fi ....caci vine sfarsitul...nu acum, nu maine , nu in 10 ani ...nu in 100 dar vine...doar Domnul stie cand vine...scrie destul de bine in Biblie ce va fi...)

Chem liderii bisericilor din Romania la unitate. Orice bariere interconfesionale sa cada la pamant si Vreau toleranta, ingaduinta, iertare . Chemati bisericile (Ori e o Biserica ori mai multe?) la post si rugaciune pentru Romania - 2 Cronici 7 :14

ASA VORBESTE DUHUL BISERICII DIN ROMANIA”

AMIN
Grupul de strajeri din PECICA /ARAD

Fr. TRAIAN RESTEA

Pe langa comentariile facute de mine in paranteze vreau sa zic ca la inceput cand am citit pentru primaoara acest e-mail...am zis...Doamne vorbeste!
Noi asteptam de la Guvernul Canadei contractele ...nu stiam nimic sigur...am zis Doamne daca tu ai spus asa...nu vom primi aceste contracte...si VOILA am primit contractele!!!!!
Sa nu uitam ca Domnul isi scoate copii din greu si ii duce la bine...asa a facut cu Israel...l-a scos din robie..
Eu cred ca sunt prooroci mincinosi ce fac declaratie in numele Domnului...daca lumea pleaca inafara si raman bisericile fara oameni nu e vina celor ce pleaca....chiar daca pleaca Domnul e cu ei... asa ne-a promis...si sa nu uitam ca singurul popor ce a primit un pamant in stapanire e Israel...asta nu inseamna ca nu suntem si noi importanti...
Voi ce credeti despre acest mesaj?
si repet care Biserica...ce Biserica avem noi????

Comentarii

  1. Nu cred ca Dumnezeu ne imparte in tari, neamuri, rase, etnii, etc... pentru el cred ca suntem toti oameni si atat...

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte lunga "scrisorica" si e un mesaj clar de instigare la ura (instigare impotriva Bisericii). Probabil cel care a gandit aceste randuri doreste mai multi adepti in randurile ALTEI Biserici (a lui, mai exact). Eu sunt crestin-ortodoxa si desi n-am mai dat pe la biserica de cand s-a stins tatal meu, nu sunt de acord cu aceste mesaje subversive. In ultimii ani, biserica se descurca foarte bine singura in a-si pierde adepti, de aceea consider inutil acest mod de a arata cu degetul. Asta nu e credinta in Dumnezeu, e o demonstratie de "ne-umflam-in-pene-sa-vedem-ale-cui-sunt-mai-colorate"
    Dupa cum spune si @Bogdan Epureanu, Dumnezeu nu ne imparte in rase si neamuri.

    PS. De ce nu renunti la verificarea cuvintelor? E stresanta. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andrei: Nah... fiecare cu ce il doare... cu totii avem cam mult "ceva" la noi pe blog. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare