La Biserica!

Astazi am fost la Biserica in Constanta la Casa de Cultura. A fost foarte frumos...am cantat, m-am rugat, am daruit Biblia mea pana saptamana viitoare( cad o sa dau acelor persoane alta Biblie mai noua sau Noul Testament), am multumit Domnului, am multumit iubitului meu ca m-a ajutat sa il cunosc cu adevarat pe Domnul, L-am simtit pe Isus prezent in viata mea, am simtit Duhul Sfant cum imi umple sufletul, mi-am dat seama ca nu trebuie sa astept sa ajung in Canada sa merg la Luigi Mitoi pentru a ma boteza, stiu ca este un mare har sa stiu ca Domnul ma iubeste si din lumea murdara m-a scos.
La predica s-a discutat despre rugaciune...rugaciunea din camera ta, cu usa inchisa si cu inima la Domnul! Pastorul a zis ceea ce spune in Biblie...ca Domnul iti raspunde la rugaciune...te raspalteste ca petreci timp cu El, caci El iti poate da mult mai mult decat oricine si atunci cum sa nu stai in prezenta Lui?
Un lucru foarte placut s-a mai intamplat azi. Doua femei, mama si fiica, cu copii (2, ai) fetei au venit si ele la Biserica. Ele sunt ortodoxe si au fost trecute prin incercari grele in viata, mereu Dumnezeu le-a ajutat. Si acum sunt in necaz insa il cauta pe Dumnezeu cu disperare. Au spus ca au fost si la manastiri si la Biserici Catolnice insa nu au gasit pace si implinire. Dupa cercetari si cautari sunt foarte incantate de ce inseamna pentru noi crestinism...iar duminica viitoare vor veni din nou. Lor le-am daruit Biblia mea si le-am vorbit despre Adevar, duminca viitoare o sa le duc si un cd cu predicile lui Luigi Mitoi + cateva marturii...si ma rog ca Duhul Sfant sa fie cu ele...sa se intoarca pentru totdeauna la Dumnezeu...sa-L cunoasca pe Dumnezeu asa cum este El nu cum spun doctrinele si traditia ortodoxa...sa-L urmeze pe Isus...asa cum este scris in Biblie.
Tin sa mai spun ca pe ele le-am cunoscut prin intermediul cumnatului meu Silviu care are masina de vanzare si ele sunt interesate de ea. Cand l-au cunoscut l-au invitat la ele acasa sa vorbeasca mai multe. Ele au fost mirate de calmul lui la volan si cum este el si l-au intrebat cum de este el asa. Mi-a placut mult raspunsul lui . "Eu am doua lucruri pentru care sunt asa...permisul pentru care stiu legislatia si Cartea Vietii, si le port mereu cu mine" , "Cum adica Cartea Vietii?" "Pai da, am Biblia, acolo scrie cum sa fiu, in ea Dumnezeu imi spune tot ce trebuie sa stiu". Dupa ce au mai vorbit despre ce inseamna sa fii crestin au dorit sa vina si elela o Biserica Crestina ...si din fericire au ramas impresionate si doresc sa mai vina, Amin pentru asta.
Ce bine ar fi daca am citi cat mai multi cartea vietii...Cuvantul lui Dumnezeu pentru noi!

Pe langa multe alte lucruri pe care trebuie sa le faci daca vrei ca Dumnezeu sa fie cu tine este sa te rogi...asa cum spunea pastorul azi...RUGACIUNEA ESTE RESPIRATIA SUFLETULUI!
Fiti binecuvantati si nu uitati ca Dumnezeu va iubeste si mereu va va iubi!

Comentarii

  1. am crezut ca esti botezata fiind o persoana care merge la biserica dar niciodata nu e tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  2. sper sa ma botez cat mai curand...
    si ce se intampla cu blogul tau ??? ai virusiii...nu ma lasa sa intru :(

    RăspundețiȘtergere
  3. de exemplu te incurajez sa faci acest pas pentru ca eu tocmai lam facut nu a trecut mult timp de cand m-am botezat,te incurajez...din toata inima.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte probabil o sa-si rezolve problemele cu blogul in curand; din cate stiu lucreaza cineva la asta...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare