Hoinareala!

Am cateva zile de cand am terminat cu "nebunia".
A mea verisoara a fost pe la noi 2 zile dupa care am fost la ea la hotel in Neptun(unde era cazata cazata). Acolo, ca cunostinte, mai erau si verisorul meu + o fata de la mine din oras (Vaslui) cu mama ei. Am stat acolo o seara si ziua...a fost super.
Verisoara mea Mihaela e tare nebunatica...pentru asta inainte cand eram acasa ma certam mereu... doream sa fie si ea mai finuta...ca e fata...insa si acum e asa...asa ca nu mi-am mai batut capul.
Per total e oki...fata de altele! Oricum ne-a distrat cu persoana ei :))).
Cat a stat la noi am dus-o pe la plaja aici la Navodari+ Ghiol...si stateam pana la 3 noaptea la povesti... plus ca ea vb foarte mult :)))
In Neptun a fost super...lasand la o parte nudistii din Costinesti...care stateau cu "aia" spre tren...
Acolo a venit si cumnatul nostru cu sotia si copilul (care a fost deliciul serii pentru toti)...si cu totii am incercat din nou masinilie tamponate...pizza de la spring time(foarte prost facuta) si cam tot ce era pe acolo...doar inghetata cand ne-am trezit pe la 12 noaptea sa luam...nici un aparat nu mai avea inghetata:)).
Dupa 12 Silviu (cumnatu) cu sotia au pleat caci Joel deja dormea.
Cum a mea verisoara dorea lautari ... ne-a convins si pe noi sa mergem la o terasa. Noi nu ascultam asa ceva dar a fost frumos...au cantat bine si aveau si sunet bun. Insa dezamagirea a venit cand am comandata clatita cu inghetata si era groaznica la gust...aluatul clatitei era doar din apa si faina :(.
Insa dimineata am fost pe plaja de la Neptun sa prindem rasaritul si sa ne bronzam...
A fost ...super!
Nu stiu cum se vor aseza pozele... insa au si ele o ordine :))




















Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare