Esti propietarul unei comori!


Azi cautam din ce in ce mai mult fericirea , si asta prin diferite mijloace. Din fericire unii descopera ca in ei sta ascunsa o comoara. Pentru a ajunge la ea este nevoie de renuntari, de o lupta corecta si multa credinta.
Uneori aceasta lupta cu exteriorul poate duce la pierderea drumului spre comoara din tine si crezi ca ai gasit ceea ce cautai...doar ca sufletul inca iti mai este gol...inca mai ai neplaceri... Daca sunt aceste stari ...comoara din tinee inca este ascunsa.
Desi avem posibilitatea sa alegem ce facem cu viata noastra, Dumnezeu ne-a dat fiecaruia o comoara...astfel incat oricine sa poata fi bogat.
Este gresit sa crezi ca fara instructiunile Stapanului poti gasi comoara.. El ne-a lasat o "harta" dar trebuie sa avem timp sa o citim si sa o urmam....
Dumnezeu ne-a mai lasat si pe Fiul Sau Isus sa fie exemplul nostru...Isus a gasit comoara si acum e Sus , se bucura de ea si asteapta sa-L urmam.
In 2 Corinteti 4:6,7 Petru spune:

"Căci Dumnezeu, care a zis: "Să lumineze lumina din întuneric", ne-a luminat inimile, pentru ca să facem să strălucească lumina cunoştinţei slavei lui Dumnezeu pe faţa lui Isus Hristos.
Comoara aceasta o purtăm în nişte vase de lut, pentru ca această putere nemaipomenită să fie de la Dumnezeu şi nu de la noi"
Aceste vase de lut sunt corpurile noastre...facute din tarana... care fara de acest miracol numit viata nu ar fi decat praf.

Ce minunat este sa stim ca detinem o comoara, suntem propietarii unei comori. E pacat insa ca renuntam atat de usor la ea...cand ea este atat de valoroasa. Diavolul ar face orice sa puna mana pe ea...si din pacate multi il si lasa... cu atata usurinta:(.


Domnul ne-a dat tot ce avem...Domnul mi-a dat so o comoara minunata in mine...pentru unii comorile sunt bani insa banii sunt efemeri...DAR COMOARA DOMNULUI DIN MINE ESTE PENTRU VESNICIE...PENTRU FERICIRE SI PACE IN IUBIRE SI CREDINTA.

Comoara Domnului e protectia mea daca ma lupt sa o las cat mai mult sa straluceasca... poate asa vor lupta si altii ca luminile comorilor din ei sa lumineze puternic.

Ce binecuvantare e lumina in intuneric!




Comentarii

  1. Iti dau dreptate, insa doar pe jumatate, in sensul ca sunt de acord ca aceasta este una din caile spre fericire, probabil cea care ti se potriveste tie, insa in mod sigur nu este singura si iarasi in mod sigur nu ni se potriveste tuturor. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La tot ce ai scris spun doar atat,Amin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bogdan eu cred ca se potriveste tuturor...cel putin am vazut oameni din diferitedomenii...care aveau diferite aspiratii si chiar trasaturi de caracter vulgare...insa dupa ce l-au cunoscut pe Dumnezeu sunt alti oameni:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar nu vreau sa pornesc o polemica pe tema asta, dar sincer sa fiu pe mine nu cred ca m-ar face fericit... o lume de asta ideala in care toata lumea iubeste pe toata lumea mi s-ar parea a naibii de plictisitoare. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. ai un mail de la mine ia verifica pe yahoo.Important.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bogdan nici nu va exista asa ceva;))
    Oki verific

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare