Un nou membru in familie! Happyy taree!

"Lăsaţi copiii să vină la Mine!" Luca 18:16
Sunt extrem de emotionata pentru ca Georgiana impreuna cu Florin (cumnatii mei...sau oamenii dragi sufletului meu cum imi place sa le zic) o sa aiba un al doilea bebelus.
Ma trec fiorii numai cand ma gandesc ce fain se simt ei. Acum o au pe Glory si este o scumpica .... abia astept sa ajungem si noi in Canada...sa fim langa ei.

Astept cu nerabdare sa ma joc cu Glory si sa fiu langa Geo cand o sa vina pe lume si actualul bebe.
Cred ca este o binecuvantare sa ai copii...copiii sunt o binecuvantare...
Deocamdata Geo este in 2 luni... in septembrie s-ar putea sa aflam ce o sa avem o fetita sau un baiat :X
Abia asteptam











"Universul copiilor este întotdeauna unul plin de fascinaţie, exuberanţă, şi inocenţă... într-un singur cuvânt unul paradisiac. Este locul în care totul este posibil, unde iubirea, simplitatea şi candoarea sunt la ele acasă.

Încă de la primul pas, acest univers te captivează şi te introduce într-o lume feerică, de vis. Cei care pătrund în această lume, comunică prin limbajul iubirii. Este o dragoste curată, care nu aşteaptă nimic în schimb, şi care oferă, oferă şi iar oferă pentru ca să primească în schimb, o nouă ocazie de a oferi... Cei care nu reuşesc să înţeleagă această lume, este pentru că nu au învăţat încă acest limbaj al dragostei. Aşadar, haideţi pentru câteva clipe să pătrundem în acest tărâm de vis şi să lăsăm ca acest limbaj să ne lumineze paşii spre îngeraşii care ne înconjoară.

Suprema taină a lumii, iubirea, o avem fiecare întipărită în inimile noastre, ascunsă într-un colţ, mai uşor sau mai greu de pătruns. Diferenţa care există între noi se datorează faptului că, unii o au în stare activă iar alţii în stare pasivă, sau latentă...unii şi-o exprimă în viaţa de zi cu zi, iar alţii nu. De unde ştim că avem fiecare iubirea ascunsă în noi? E simplu...pentru că ea a fost sădită în noi, înca de la început, este chipul lui Dumnezeu, care vibrează în fiecare, este parte din fiinţa noastră, parte a Dumnezeirii în noi. Aşadar, cel care este Iubire, ne-a creat pe fiecare din iubire, cu iubire şi pentru iubire. Aceasta înseamnă că am venit pe lume, ca răspuns la o iubire divină, avem în noi iubirea şi avem misiunea de a dărui iubirea mai departe la cei care ne înconjoară, şi prin ei, lui Dumnezeu. Iată de ce fiecare copil, este o expresie a dragostei Tatălui Ceresc, care i-a trimis pe pământ, din iubire pentru creatura Sa, pentru ca fiecare să fie un dar, o binecuvântare pentru acest univers. Noi, cei mai mari decât ei, avem datoria să-i primim cum se cuvine, şi să le oferim o parte din iubirea noastră, fără să aşteptăm nimic în schimb.

Mamele sunt primele care intră în acest univers şi primele care învaţă limbajul iubirii. De aceea ele îi pot înţelege pe copilaşii lor cel mai bine, iar legătura tainică care există între ele şi copil, este una asemenea celei existente între om şi Dumnezeu, Tatăl său. Dar ne întrebăm ce este iubirea?!? Iubirea este...Dumnezeu. Dacă dorim să cunoaştem ce este iubirea, atunci trebuie să dorim să-L cunoaştem pe Domnul Dumnezeu. Jertfa pe cruce a Mântuitorului este expresia celei mai mari iubiri posibile, care se dă pe sine, pentru ca obiectul iubirii, omul, să poată trăi o veşnicie în comuniune deplină cu El, Tatăl său. Dacă vom înţelege preţul acestei iubiri, vom putea să activăm iubirea care se află în noi şi să o oferim mai departe celorlalţi, copilaşilor care ne-au fost daţi pentru a-i iubi. Iată de ce este atât de importantă venirea în lume a Pruncului Iisus, naştere a Căruia o prăznuim de Crăciun. Bucuria Naşterii Mântuitorului nostru, preschimbă bucuria fiecărei naşteri într-o bucurie eternă, care are o destinaţie, veşnicia...o reîntoarcere la Tatăl Ceresc!

Iată de ce fiecare copilaş care vine pe lume este o nou dar din iubire... Pentru că se apropie sărbătoarea Crăciunului, să primim cum se cuvine, pe cel mai măreţ Dar care l-a cunoscut pământul, pe Prinţul păcii, Hristos Domnul, Mirele mult aşteptat. Fie ca El să se nască şi în inimile noastre! Sărbători binecuvântate cu bucurii sfinte."
(nou-nascuti.ro)

Comentarii

  1. Felicitari! Ii doresc o sarcina fara probleme si o nastere usoara (sper sa ne tii la curent). Multa sanatate! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Balaurita multumesc:X e intradevar o scumpa
    Dara multumim :* si o sa va tin la curent

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare