Rascruce de drumuri... ce alegi?


,, Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, vânzători, obraznici, îngâmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu; având doar o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea."
Privesc in jur si toate astea reprezinta succesul de azi, realitatea in care traim. Personal imi este destul de greu sa traiesc in aceasta lume plina de sine...insa in fiecare zi lupt si imi doresc sa reusesc sa ajung Acasa langa toti cei dragi...Acasa unde toata suferinta va fi stearsa.
Este foarte greu sa te pastrezi curat, sa reusesti sa ierti mereu, sa ai multa rabdare, sa inchizii ochii la pacatele altora...insa daca il ai pe Dumnezeu alaturi de tine...NU ESTI SINGUR... lupta este pentru doi...eu si Dumnezeul Meu, Al nostru.
E mult mai usor cand stii ca este cineva in permanenta langa tine si te iubeste mai mult decat orice...pentru aceasta dragoste imi doresc sa II fiu pe plac...caci ceea ce Domnul vrea pentru mine este cea mai mare fericire a mea.
Realizez acum ca tot ce scrie in Biblie reprezinta drumul printr-o viata frumoasa...superba as zice. Nimic nu este usor in viata insa cu o iubire imensa orice rau este un bine...orice rau este indreptat si in locul unui spin rasare un pom roditor.
Atunci cand il lasi pe Dumnezeu in viata ta toate intrebarile capata un raspuns...orice problema are solutia... orice greutate este inlaturata si orice orizont nou este ca o binecuvantare.
Viata nu este facuta sa traiesti din plin Acum ci este este un mod de-a trai din plin in fiecare zi...nu ca fiind ultima zi ci ca fiind o binecuvantare infinita.
E trist cum oamenii din jur au ajuns atat de salbatici chiar daca traiesc in "lux". Din pacate acest lux a lor este o minciuna... fericirea si pacea nu au cuib in sanul lor.
,, Astfel au ajuns plini de ori ce fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sînt şoptitori, bîrfitori, urîtori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi, fără pricepere, călcători de cuvînt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă. "

Toate aceste lucruri urate pe care omul le traieste azi si crede ca e cel mai bun mod de trai...toate acestea se vor intoarce impotriva lui. Este stiut ca asa cum tratezi vei fi tratat...mai devreme sau mai tarziu.
Insa este atat de trist sa vezi atat de multi oameni care ar putea avea o viata frumoasa daca nu ar mai fi atat de incapatanati si plini de ravna. Ar fi splendid daca ne-am gandi mai mult unii la altii si l-am lasa pe Dumnezeu sa ne ghideze spiritual in viata... sa ne arate calea spre o viata frumoasa.
Nu este o rusine sa-L cauti pe Dumnezeu, nu este o rusine sa admiti ca El iti ofera fericirea... nu este o rusine sa vrei sa fii un om al lui Dumnezeu.
Este o rusine sa fii in fata Domnului in ziua judecatii si El sa-ti spuna :Pleaca de la mine Eu nu te cunosc! iar locul unde mergi sa fie plin de cele mai mari chinuri ale lumii...cele mai crude locuri si situatii.
Asa cum Il primesti tu azi pe Dumnezeu in viata si casa Ta (si toti copii Lui-noi toti) asa vei fi si tu primit cand vei trece in viata vesnica.
Nimeni nu moare insa cei rai si fara Dumnezeu ajung intr-unloc "uitat" de Dumnezeu - un loc unde zambetul nu exista insa lacrimile si suferinta sunt stapane pentru totdeauna.
Omule nu mai fi atat de increzator in tine Dumnezeu te vede si e pacat sa lasi iubirea Lui sa treaca pe langa tine.
Lasa-l pe Dumnezeu sa fie prezent in viata ta si sa-ti binecuvanteze calea si casa Ta!
Fii credincios nu lipsit de credinta!
ps:Cele doua citate din Biblie sunt: primul 2 Timotei 3:1-5; si al doilea Romani 1:29-31.

Comentarii

  1. ai dreptate mai ales ca si scrie in biblie toate aceste lucruri.Sa-L cautam pe El din toata inima noastra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar tu, om al lui Dumnezeu, fugi de aceste lucruri, şi caută neprihănirea, evlavia, credinţa, dragostea, răbdarea, blândeţea. 1 Timotei 6:11

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda, averile si luxul nu aduc intotdeauna fericirea si linistea sufleteasca, daca sunt lipsite de binecuvantarea lui Dumnezeu. Multi aleg sa traiasca in bezna, fara sa-si dea seama ca e atat de simplu sa gasesti lumina.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare