Ma rog sa-ti fie bine!


Laudat sa fie Domnul!
Este destul de tarziu in noapte si sunt coplesita de o pace imensa si o iubire ce ma duce pe culmi nebanuite. Mai presus de toate imi vine sa tac de tot in fata lui Dumnezeu. Ce as mai putea cere decat sa fie in Mine si cu mine?!
Ma doare atat de tare ca lumea e rea, incapatanata si egoista.
Am fost o pacatoasa, am spus lucruri ce le regret, am simtit lucruri ce nu trebuiau, am cartit, barfit, mintit, inselat (a nu se intelege gresit), ucis in mintea mea si multe altele. Inca mai am multe de schimbat la mine si lupt pentru asta. Inteleg ca starea mea se tragea din aceste lucruri urate care ma dezintegrau. Este adevart ca am vorbit pentru ceva cand am inselat un om (reclama, radio, tv, etc-chiar daca mereu am vrut sa fie doar ce e bun firea umana te face sa "infloresti"), am ucis cand am vazut cazuri de criminali si obsedati INSA nu trebuia sa fac asta.
Suntem ceea ce gandim. Chiar daca nu facem si gandim, care e diferenta? Curajul? Este atat de bine sa fim plini de curaj? Este asta o virtute? Da, cand promovezi bunatatea, iertarea, iubirea.
Razboiul de azi nu se da doar in realitate, razboiul mare este in noi, mintea noastra e plina de vicii.
Suntem de atatea ori mai rai ca criminalii caci ucidem in noi tot ce e bun. A fi cuprins de vicii:alcool, fumat, droguri, anturaje proaste, sexualitate, mandrie, lacomie, ura, pesimist; inseamna a omori tot ce ai bun in tine dar si pe cei din jurul tau. Omul de azi simte nevoia sa se autodistruga si e impacat cu ideea, chiar afirma ca e ceva practic, obisnuit.
Nu vreau sa fiu asa si Dumnezeu e aici gata oricand sa intervina pentru mine, sa ma ajute, cand ridic o mana El ma ridica toata!
Am cel mai bun exemplu de urmat, acela al lui Isus si incerc sa-i rasplatesc jertfa de la cruce. L-am batut si rastignit si el ne-a iubit cernad iertare pentru noi. Mai am multe de schimbat si invatat dar tind spre perfectiunea Lui!
Doamne simt nevoia sa iti spun ca Esti Maret, ca esti Bun, Iertator, Iubitor, Minunat! Am fost ratacita si m-ai ajutat sa revin acasa, am fost oarba si mi-ai redat vederea si acum vad minunatii, am fost singura dar acum esti mereu cu mine, am plans dar acum plangi Tu cu mine, am suferit dar acum Tu imi dai bucurie, cred in tine si Tu imi dai pace, ma rog Tie si tu imi raspunzi, am venit la Tine si m-ai primit, sa raman singura pe Pamant si Tu esti Tatal Meu, mereu langa mine. Nimeni nu este ca Tine, esti cel mai bun Tata din lume, Tie iti vorbesc despre tot si toate, Tie iti cer sfaturi si pe Tine vreau sa te fac mandru de mine caci Tu imi oferi atatea! Ce rost ar avea sa fii un om, un om nu e mereu in sufletul meu, un om nu e mereu langa mine, un om nu-mi cunoaste sufletul si firea ca Tine, un om nu iarta mereu iubindu-ma la fel, un om nu face din lacrimile ascunse ale sufletului un izvor de pace!Fii binecuvantat Tata si binecuvantati sa fie toti copii tai, fratii mei1 Ajuta tata pe cei rataciti sa iti vada mana si bratele pline de iubire cu care ii ridici din necaz. Arata-le slava Ta si iarta-i Tata caci stau in bezna si sunt cuprinsi de panzele vietii. Binecunvanteaza-i pe cei ce citesc aceasta confesiune si pune-le dragostea Ta in suflete! Ajuta-i sa te gaseasca, ma rog sa le fie bine Tata! Amin!

Comentarii

  1. e frumos ce ai scris tu, dar f greu de comentat...

    RăspundețiȘtergere
  2. ptr ca sunt sentimente, dorinte etc ale tale, traite de tine...doar tu le simti intensitatea

    RăspundețiȘtergere
  3. super post,mi placut la maxim.Sa inteleg ca te rogi si ai o relatie personala cu Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
  4. ma rog, am o relatie cu Dumnezeu insa mai am mult de munca... si ma lupt sa reusesc caci am ajuns sa iubesc tot ce iubeste Dumnezeu, iar cateodata instinctul o ia inainte si incerc uneori sa-l opresc. Ma rog sa reusesc si Dumnezeu sa ma ajute sa il port mereu pe Isus in inima mea!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare