Gandirea negativa, otrava ta!



Gandeste sanatos omule!
Tu nu ai mai multe probleme decat cei din jurul tau, tu ai probleme pentru ca te concentrezi prea mult asupra lor. Ceea ce gandesti iti afecteaza starea. Daca nu ma crezi te rog sa te enervezi fara sa gandesti la ceva ce te poate supara. Intristeaza-te daca poti fara sa gandesti pesimist.
Nu se poate , nu?
Ca urmare ai probleme pentru ca persisti sa ramai in ele. Ridica capul sus, rise up!
Nu castigi nimic daca ramai asa, chiar pierzi. Ai gresit, cine nu greseste – nu mai gresi, ai o problema- treci mai departe. Fiecare zi e un nou inceput.
Schimba-ti directia gandurilor si sentimentele tale vor inflori!
Cand te simti suparat, gandesti negativ. Tot ce este negativ la tine sunt gandurile, viata e minunata, nu negativa cum ai impresia.
Nu-ti distruge existenta gandid negativ.
Negativismul poate fi depasit prin schimbare, acceptare si uitare.
Este adevarat, e foarte usor de zis.
Schimbarea cere timp. Gandurile rele nu apar peste noapte, au venit in timp. Insa poti tot asa, print timp, sa le faci sa plece, lupta si respinge-le. O scama o dai imediat jos de pe tine dar cu un gand urat ce faci? Acest gand iti face mai mult rau decat o scama, scapa de el!
Ai un suflet ce abia asteapta sa rada prin ochii tai!
Nimic nu este atat de important incat sa-l lasi sa-ti distruga viata! Tot ce te murdareste sufleteste nu este pentru tine! Tot ce merita totul este fericirea! De ce sa lupti in noroi pentru ceva cand asta te raneste?
Trieste fara asteptari ziua, nu te lupta cu viata ci pluteste pe ea.
Mai presus de toate nu uita ca ai un Dumnezeu care are grija de tine, chiar daca nu vezi. Nu-ti mai fa griji, caci ele te omoara!
Hai sa privim la padure. Acolo gasesti cei mai frumosi arbori, cele mai frumoase si sanatoase flori si cele mai sanatoase animale. Nimeni nu are grija de ele. Nimeni nu uda, nimeni nu sapa, nimeni nu ingrijeste. Insa priveste la ele, sunt perfecte. Copacii sunt minunati, mici , mari toti au splendoarea lor, splendoare ce in curtea ta nu straluceste atat de tare. Dumnezeu le da apa cand stie El, i-a facut in asa fel incat sa nu depinda de oameni, si ce minunatie este!
Pamantul din padure este cel mai fertil!
Oare tu nu gandesti ca, daca Dumnezeu a avut un plan pentru acei copaci, acele plante si animale, pentru tine care esti dupa asemanarea Lui, nu are???
Cate lucruri ti-a oferit tie omule? Poti merge, vedea, simti, auzi, construi,allege, gandi,etc! Pe langa astea toata natura este pentru tine! In plus Dumnezeu a promis si se tine de cuvant, ca daca Il lasi te va ajuta mereu sa ajungi fericit si sa pastrezi vesnic acea fericire!
Insa tu ce faci? Te zbati ca nu vei reusi! De ce? Ce este atat de important pentru un om incat sa nu reuseasca?
Oare in lupta ta nebuneasca si trista nu ai uitat sa zambesti, sa te bucuri din orice? Pentru ce atata tristete? Pentru ziua de maine? Cine zice ca va mai fi o zi? Ce faci insa azi? Ce faci cu cei din jurul tau care asteapta zambete de la tine? Ce faci cu cei care te iubesc, ii uiti crezand ca si maine e o zi?
Opreste-te! Priveste in jur, sunt sigura ca vei gasi ceva pentru tine, ceva ce merita bucurie. Daca nu gasesti priveste si cauta in tine. Oricine are ceva al sau! Si nu uita Dumnezeu e acolo cu tine, razi sau plangi, El te iubeste oricum, nu-L lasa sa planga mereu, accepta-L si lasa-L sa te conduca! Cine stie mai bine decat El, tot ce ai nevoie si tot ce este pe Pamant? El a facut totul, El e tatal nostru!
Bucura-te, ai mai multe motive decat un copac frumos!
Gandirea negativa este otrava pentru tine, daca o lasi sa te domine te omoara!

Comentarii

  1. Foarte frumos postul de pe blog,mia placut...

    RăspundețiȘtergere
  2. f interesant ceea ce ai scris...in mare stiam si eu chestiile astea, insa ma bucur ca mi le-am reamintit datorita tie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. cu drag Cosmin ,
    For Anonim tnx,is very nice and true the documentary...now i know the real face of economy, politc, socialand industry sistem ... tnx

    RăspundețiȘtergere
  4. asa este...trebuie sa gandim mereu pozitiv ca sa primim energie pozitiva in schimb...pt ca ceea ce emitem primim si inapoi...totul se rezolva mult mai usor atunci cand nu gandim negativ...e testat :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare