Internetul si respectul!

E atat de trist cum azi nu poti avea incredere nici in cei dragi.
Excuzand partenerul de viata observi ca restul nu ia in calcul si persoana ta, sentimentele tale si respectul fata de tine.
Probabil multi descopera ca persoane ce au facut rau, au ranit o partea din familie sunt considerati prieteni de restul familiei. Atunci te intrebi; merita dragostea ta toti?
As spune ca da insa la modul formal.
E iarasi trist ca viata e ajuns pe culmile durerii. E trist cum trecutul ajunge prezentul nu pentru ca tu nu ai avut grija ci pentru ca altii nu si-au incheiat capitolele. Tot ce trebuie sa faci este sa suporti sa te faci ca nu stii.
Tot ce vreau sa spun este ca trecutul trebuie lasat trecut. Orice lucru de acolo trebuie inchis nu pentru mandrie ci pentru a ramane trecut.
Cel mai frecventat mod de-a readuce trecutul este internetul(hi5-ul, facebook-ul, netlogul...etc.
Personal mi se pare ce-a mai mare prostie sa expui viata ta pe net. De ce trebuie sa stie toti ce se intampla cu tine? Sa faci in ciuda? Sa te lauzi? Sa tii legatura cu persoane pe care le ai pe mess dar trebuie sa le ai si pe alte site-uri?
Cred ca cine vrea sa stie ceva de tine te cauta personal sau iti cere detalii. Cine nu face asta nu merita sa-ti vada intimitatea.
Insa nu vad rostul sa vada tot neghiobul viata ta.
Viata e un lucru ce pune accentul pe intimitate pentru fericire.
Omul a ajuns sa se puna in centru asteptand admiratie de la altii, oameni care nu te ajuta cu nimic decat sa creasca eul.
Poate gresesc insa respectul ti-l capeti prin seriozitate nu prin afisare.
Vad ca multi vor sa faca din viata lor o "vedeta" insa uita care este scopul vietii sale.
Este strict parerea mea ca expunerea nu aduce fericire ci doar lauda de sine. Mai bine smerit si fericit decat expus si pierdut prin fotografii ale multimii.
Legat de expunere pot zice ca exista un avantaj. Afli cine iti sunt prietenii si cei carora le pasa de tine.

Comentarii

Postări populare