Atitudinea ta iti spune "Esti o maimuta"?

Am inceput sa ma rezum la faptul ca fiecare este vinovat de deciziile pe care le ia si modul cum traieste.
Fiecare din majoritate este responsabil de atitudinile sale, pana si abilitatile lor folosite in diferite scopuri personale sunt atitudini nu aptitudini.
Cel mai trist lucru in lume este omul fara credinta...
Sa privim la atei: nu cred in Dumnezeu si asta este o atitidine..
Ei cred ca tot ce este Dumnezeu e o minciuna si e un mod de gandire gresit, oamenii nu au ce face si incept sa se agate de ceva pe care il numesc "dumnezeu".
Insa ateilor le-as pune o intrebare: De ce credinta asta prosteasca cum spun ei, a celor credinciosi aduce fericire? Daca credinta este ceva gresit de ce reflecta fericire?
Asta in cazul celor care chiar au credinta.
Nu e mai bine sa crezi in Dumnezeu si sa fii fericit decat sa nu si sa fii mereu trist, singur fara ajutor?
Si daca esti ateu spune-mi dragul meu cine a facut lumea si tot ce vezi pe pamantul asta? Cine a calculat totul atat de bine incat tot ce ne inconjoara sa lucreze pentru bine nostru?
Totul a aparut din nimic? Atunci fa si tu ceva din nimic, poti?
Sau stai ca nimicul nu l-a facut cineva ca nu avea cine, chiar crezi tampenia asta?
De ce te ostenesti atat sa incerci sa demonstrezi ceva care mereu raspunde cu intrebari cand EXISTA o carte "biblia" care traieste de mii de ani ca tu sa stii adevarul?
De ce omul in general este atat de ipocrit incat sa creada tot felul de prostii care daca le iei logic nu au fundament si refuza sa creada ceva care ii raspunde la tot?
Cat de tampita este aceasta atitudine...
Si cea mai mare tampenie auzita este ca omul se trage din maimuta...
Atunci daca tot gasesc arheologii astia atatea schelete si urme de civilizatii si animale preistorice, de ce nu gasesc si o dovada ca omul a evoluat din maimuta: un schelet, o inscriptie ceva... de ce?
Si daca tu crezi ca te tragi din maimuta da-mi te rog voie sa-ti fac un compliment: "esti o maimuta"!
Si daca esti maimuta atunci cum explici tot ce exista in jurul tau? Caci crezi in evolutie...din ce a evoluat aerul,copacul,lemnul, apa, tarana, soarele, fructele, legumele si mai ales... din ce a evoluat maimuta??? si acel lucru care sta la evolutia maimutei din ce a evoluat ???
din nimic???
Atunci da-mi voie sa-ti mai zic ca traiesti intr-o minciuna si asta te face mincinos si de aici rezulta ca esti un om lipsit de incredere... esti un "chior" ... pacat de tine!
Oare de ce ai timp sa citesti prostiile legate de evolutie si nu ai timp sa citesti si ce a lasat Dumnezeu, minciuna care crezi tu ca e prosteasca si e izvorata din dorinta omului sa creada in ceva???
Nu e bine sa cercetezi ablele variante?
Si aici ma refer la tine cel care citesti, omul de rand caci oamenii de stiinta care se hranesc mereu cu intrebari si cauta tot felul de explicatiii, lor le lipseste o "doaga".
Caci daca ar fi intregi la minte s-ar concentra sa descopere altceva, leacuri pentru boli si solutii pentru criza...
Oare oamenii astia care au parte de atatea minuni de la Dumnezeu, credinciosii care primesc raspuns la lucruri imposibil de realizat uman, oare ei de ce sunt atat de fericiti si cred cu atata tarie in Dumnezeu? Oare lor de ce Dumnezeu le vine mereu in ajutor? De ce Dumnezeu ii linisteste si le ofera o viata modesta si buna de trait fara sacrificii?
Ma uit la mine, de cand am inceput sa-l caut cu adevarat pe Dumnezeu si incerc sa renunt la toate pacatele despre care vorbeste Biblia ma simt fericita, nu ma mai plictisesc, sunt mereu multumita, nu mai am remuscari, ma simt plina de dragoste. de ce??
Numai cu gandul la Dumnezeu si la cat de mult ma iubeste El si la cat de mult m-a asteptat sa ma intorc la el simt ca sunt imbatata de iubire si ca mereu sunt tinuta in brate Lui. Cand imi era mai greu miraulos mi se intampla cate ceva si ieseam din acel impas... acum realizez ca El a intors inimi pentru mine si mi-a netezit multe cai, insa eram prea oarba de poftele lumesti sa-L vad. Dar Dumnezeu are rabdare.
Dumnezeu inca asteapta ca tu sa incerci sa-l cauti...
Nu-ti garantez ca vei simti ce simt si eu insa iti garantez ca ti se vor deschide ochii si vei vedea totul altfel ... iar atunci vei fi fericit!
Si totul depinde de tine, de atitudinile tale!

Comentarii

  1. Eu as pune alta intrebare celor care cred in evolutie. 'De ce nu au mai evoluat maimutele in continuare?' . Te confrunti cu lumea. Si mi se pare logic sa cauti mai multe raspunsuri ceea ce presupune multe intrebari.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare