Despre PSD si Basescu, despre cum a ajuns Romania azi asa!

Asa cum ma asteptam alegerile prezidentiale au fost tarate prin noroi de psd-isti. Rusine lor! Nici nu stiu de ce mai zic rusine, poate din bun simt. Jocul lor a fost foarte murdar, au incalcat si sfidat orice lege morala dar si constitutionala. Pe langa faptul ca au impanzit Romania de coruptie acum si-au arata si adevarata fata. Trebuie sa fii prost sa nu vezi asta.
Psd reprezinta punctul de unde a plecat mizeria care este acum in Romania. Iliescu cu oamenii lui dupa 89 au distrus tot. In loc sa creeze un stat democrat au creat un stat lipsit de scrupule si remuscari. De atunci oamenii au vazut democratia asa cum psd-istii au aratat-o. Fiecare face ce vrea, incalca legi, fura cat poate si multe alte alte lucruri urate, negandindu-se ca libertatea unuia inseamna acum la noi ingradirea libertatii celuilalt. Singurul lucru care nu l-au facut psd-istii a fost ca nu s-au scuipat in fata unuii pe altii la tv. In spatele lucrurilor vazute fiecare fura de unde putea, cat vroia, fiecare incalca ce lege vroia, fiecare facea ce dorea. Ceea ce prostimea vedea si credea era linistea si bunastarea tarii pe care ei o asigurau la tv. Singurele lor lucruri facute pentru popor au fost vorbele. In spatele lor fiecare isi ducea viata cum credea mai bine nepasandu-le de romani, pentru ca acum puteau face cat mai mult pentru ei. Mita a pornit de la ei, inselaciunea a pornit de ei, distrugerea infrastructurii a pornit de la ei, birocratia a pornit de la ei, proasta dezvoltare a oraselor a pornit de la ei, lipsa strazilor de calitate a pornit de la ei si multe alte defecte ale Romaniei au pornit de la ei. De la Psd si Iliescu cel ce sta in spatele oamenilor psd-isti a pornit Romania de azi. Ei au incetat orice constructie de strada sau locuinta, de atunci a pornit privatizarea fabricilor statului, de atunci a pornit somajul, de atunci a pornit emigrarea, de atunci a pornit foamea, de atunci oamenii nu mor din cauza partidului ci din cauza neajunsurilor. De atunci Romania e corputa, saraca si bunurile care le avea nu le mai are, pentru ca daca nu au fost vandute strainilor au fost lasate in paragina, pentru ca daca resursele nu au fost instrainate au fost uitate.
Revenind la alegerile de acum imi pun o intrebare. Cum sa sustin acest partid? Cum sa-l votez pe Geoana cand langa el stau oamenii care au distrus tot? Cum sa stau langa Geoana care nu vorbeste decat de buna functionare a statului nu a romanilor(care se vede ca din 89 au fost uitati de stat)? Sa nu uit ca statul lor comunist a distrus tot, ori acum nu mai am nevoie de acel stat, eu ca oricare roman am nevoie de altceva si acel altceva sa fie obtinut oricum , nu ma intereseaza decat ALTCEVA, incercarea de altceva.
E la fel ca o casa darapanata. De unul singur nu poti face nimic cand sute de alti oameni se opun. Asa e Basescu, sau cel putin asta am vazut eu la el.
A incercat sa ne scape de coruptie, insa ce poate face el un presedinte in Romania???Mai nimic... decat sa vorbeasca, pentru ca sutele de parlamentari si guvernati au alte principii sa spuna "da" la tv si contrarul intre ei. Si psd-istii au hotarat in 89 ca presedintele sa fie condus de parlament si guvern.. ca atare ei sunt vinovatii nu presedintele, mai ales ca omul asta a incercat. Toti am vazut asta. Toti am vazut certurile lui cu mafiotii. Toti am vazut ca unde se ducea spunea "renuntati la coruptie". Toti am vazut ca atunci cand Romania era lovita de calamitati s-a dus la parlamentari si a zis" Hai sa ajutam" iar ei au zis fie "da" si atat, fie "nu sunt bani". Ce putea face el atunci decat sa se cere cu ei, si toti am vazut ca a facut asta.
Pe langa asta sa nu uitam ca referendumul e un lucru bun pentru care Basescu s-a luptat si a castigat. Si prin asta a vrut sa reduca numarul coruptilor.
Sa nu uitam ca la vot in noiembrie am votat sa se reduca numarul hotilor si parlamentul sa fie unicameral. Asta Basescu a facut si suntem de acord cu el.
Sa nu uitam ca Basescu ne-a dus in UE, asa "chior" cum il fac unii.
Sa nu uitam ca el s-a dus in Parlament sa ceara bani pentru toti cei care a facut greva si acolo toti l-au alaungat si batjocorit prin diferite mijloace.
Sa nu uitam ca trusturile de presa psd-iste l-au fact pe Basescu in tot felul cand omul asta se ducea sa ceara drepturile romanilor.
Sa nu uitam ca Basescu a rascolit multi mafioti si chemat la judecata. Sa nu uitam ca Geoana a semnat la fel ca ceilalti hoti ca Nastase sa nu fie arestat, Nastase unul dintre marii mafioti.
Si sa nu uit ca acum psd-istii au impartit prin sate ulei, faina si bani ca lumea sa voteze pe Geoana, sa nu uit ca in Canada pe pufuleti scria "Vote for Geoana".
Si sa nu uit ca pe la licee si scoli au umblat psd-istii ca elevii, profesorii si parintii lor sa-l voteze pe Geoana danadu-le cate 50 de lei. Astea nu le-au spus nimeni la tv, nu? Oare de ce?
Iar acum sa votez PSD???
Pentru ce??
Pentru a vedea fetele lor zambitoare si nepasatoare la tv cum se pupa unii pe altii in fund si zic ca fac si dreg si nu fac altceva decat sa-si sporeasca parteneriatele si afacerile????
Pentru a spune ca sunt de acord si imi place ce vad acum la trusturile de presa a psd-istilor?Adica prostitutia pe fata cu tot felul de emsiuni facute pline de sex?Ce educatie dau ei copiilor ???
Ce fac ei altceva decat promisiuni???
Pnetru ce pusca mea sa-i votez???? Pentru linistea si pacea lor si degradarea noastra???
Niciodata.
Prefer scandal asa cum spun ei atunci cand cineva le spune in fata cum sunt, niste HOTII.
Prefer un chior care vorbeste pentru noi si se cearta pentru noi. Asta prefer!
Multi sunt nemultumiti ca nu le-au mers afacerile decand e Basescu la putere si ca firmele lor au dat faliment. Pai au dat faliment datorita hotiilor care le faceau pe la spate sub acoperirea acelor firme caci acum nu mai putea ca Basescu le-a taiat gazu.
Toti stim sa dam vina pe Basescu pentru asta, dar daca priveam registrele fiecaruia dintre aceste firme vedeam ca vina era a sefilor care erau toti corupti si isi urmareau scopul prin alte afaceri murdare.
Nu sunt eu fan Basescu dar il apreciez ca a incercat si ma rog acum sa faca si mai mult "scandal" caci nu ma deranjeaza.
Nu ma derajeaza scandalul la cat de terminata e Romania din cauza celor care sunt tarati de Basescu in "scandal".
L-am votat pe Basescu pentru ca nu m-au pacalit tampeniile spuse de posturile tv psd-iaste si nu am crezut minciunile lor repetate intru-una din 89.
L-am votat pe Basescu ca el a vorbit si s-a certat cu hotii pentru mine si pentru toti.
L-am votat pentru ca stie ce face.
L-am votata ca e un om puternic si un om puternic stie cand sa recunoasca ca a gresit si inceraca sa repare gereselile sale.
L-am votat pentru ca Dumnezeu parca imi soptea "voteaza-l, el e presedntele de care aveti nevoie"
L-am votata pentru ca zambeste mult si nu sta serios nefacand nimic dupa acea seriozitate, el rade si face.
L-am votat pentru ca m-am saturat de fetele lui Geoana, Nastase, Iliescu, Vnaghelie, Hrebenciuc, Vantu, etc.
L-am votat pentru ca toti cei din afara sunt plecati din tara din cauza psd-istilor.
L-am votat pentru ca psd-istii sa intre in agonie.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare