OAMENII DIN JUNGLA! Mi-e scarba de ei!



M-am scarbit de ce inseamna prostie. Oamenii astazi sunt cele mai perverse curve. Nu mai poti avea incredere in nimeni iar cei mai "hi hi si haha" sunt cei mai aroganti si distrusi din toti.
Astazi privesc si imi fac cruce. Batranul din parc care isi face cruce cand trece un grup de fete sau baieti pe langa el , are mare dreptate. Mi-e scarba de oameni. Mi-e scarba de "prieteni". {nu ai mei pentru ca eu am 2 si buni}
Am ajuns sa ador femeile imbracate, da imbracate bine, mi se par sexy, frumoase si inteligente. La ce ai nevoie de toate balele masculilor doar cu hormoni cand te poti bucura de respectul si atentia unui barbat adevarat. Sunt putini barbatii adevarati, greu de gasit si pretentiosi. Lor le place imbracamintea pentru ca le pune sa gandeasca, si sa devina interesanti. E la fel ca victoria unui meci. E mare satisfactia cand castigi dupa truda multa, daca mituiesti nici o bere nu merge cum trebuie.
Femeile au ajuns sa vorbeasca porcos, sa se comporte violent si sa se creada sexy facand asta. Pe langa asta vor sa fie respectate pentru comportamentul lor infantil , barbatesc si arogant. Ele uita sa fie femeii. Ele sunt animale gata oricand de prada. Corpul si educatia lor vaneaza prada.
Barbatii sunt femeii, plini de sexualitate, porci de dorinta si hranire pe tava . Si vor sa fie barbati adevarati prin mizeria lor de atasare de tot ce e gol. Sunt mizerabili de mizeriile altor corpuri despuiate.
Oamenii au ajuns sa traiasca in pamant din cauza iresponsabilitatilor lor.
Nu vad nimic din tot ce exista sub soare.
Frumusetea sta ascunsa de panza de paianjen insa cine are minte sa inteleaga cine nu sa ramana gol.!
Oamenii isi schimba sexul si locul in natura.
Unde a disparut femeia gingasa? Unde e blandetea ei? Unde sunt cuvintele ei calme si placute? Unde e nevoia ei de protectie? Unde este misterul ei ? Unde e frumusetea ei exterioara si interioara? Unde a disparut tandretea ei? Unde a disparut multumirea ei fata de barbat ? Unde este mama din ea? Unde este grija ei si frica ei de rautate? Unde a disparut femeia care maine e mama copilului tau?
Unde este barbatul puternic? Unde a disparut forta lui de caracter? Unde este dorinta lui de cautare si asteptare? Unde este dorinta lui nebuneasca sa descopere femeia? Unde este protectia si siguranta lui fata de femeie? Unde este omul linistit, calm si mereu cand trebuie acasa? Unde este tatal copilului tau? Unde este siguranta pe care el o poate oferi fiului sau? Unde este protectia care o poate oferi el familiei sale?
Unde este fericirea lor?
Ce vina am eu sau tu ca natura a lasat sa fie "barbat" si "femeie".
Ce vina si unde este ea daca barbatul s-a nascut mai puternic si femeia mai slaba?
Unde este bunatatea cu care trebuie sa privim noi lucrurile si sa traim in fericire?
Unde ne sunt gandurile?
Oare cine ne poate fericiti DACA NU NOI INSINE?
Nu pot spune ca sunt multumita cu oamenii din jur. Nu pot spune ca avem o tara frumoasa si ca "traim bine". Nu pot zambi si pentru tine.
Nu pot trai in dobitoceala si descompunerea umana. O accept ca exterior dar ca interior ... as muri. Nu as mai fi om.
Mi-e scarba de felul cum vorbesc acum, dar promit sa revin ce sunt.
O femeie ... pentru ca vreau sa pot simti!!!!!

Cat de frumos e in natura, desupra junglei in care multi traiesc.

Pana si copilul viitorului DE MAI SUS vrea STOP!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare