Trista zi de 13 decembrie 2008

Ziua de 13 decembrie 2008 o pot incununa drept o zi trista. M-am trezit dintr-un vis urat si am trait o zi in care am simtit din nou pe obraji lacrimi fierbinti si sentimentul durerii care simti ca te sfasaie. Astazi intrebam pe Dumnezeu de ce doare daca nu am facut nimic rau pentru asta. Dar am incetat sa mai intreb, in fiecare zi gresesc fara sa vreau prin priviri si cuvinte spuse fara sa ma gandesc la sensuri. In fiecare zi oamenii gresesc...Probabil am intrebat asta pentru ca nu am gresit cu nimic fata de ceea ce-a declansat aceasta stare ...
Astazi am inchis si contul de HI5, nu pentru ca e mare prostie pe acel site ci pentru ca m-am saturat de noi imagini, vechi imagini revenite si comentarii.
Tot astazi am simtit lipsa enorm de mult al radioului.
Acum sunt redactor stiri. De cand m-am impreitenit cu radioul am iubit partea de emisie. De ceva timp nu mai fac asta, ma ocup de stiri, un mediu pe care nu pot sa-l urasc dar in care nu ma regasesc.Mi-au venit in minte clipele frumoase din spatele butoanelor, butoane care la prima vedere am zis ca in viata mea nu o sa le invat, insa am reusit acest lucru si intr-un fel ma simt acasa cu degetele pe si prin ele cu castile pe ureche , microfonul in fata, zambetul pe buze, informatii fresh si glumite si cei care asculta. Imi este foarte dor de starea asta. Astazi cand am simtit durerea cum ma sfasaia as fi avut nevoie de acea "casa". Astazi cand simteam cum puterea de-a merge inainte dispare, doream sa vorbesc oamenilor sa le fac fericiti... sa le vorbesc lucruri frumoase, sa le pun sa asculte melodii vesele.
Luni voi implini 21 de ani. Asta ma face sa sper ca voi ajunge sa fac din nou emsiuni, pentru ca mai am timp. Tot aceasta zi ma face sa-mi doresc sa nu o serbez. Nu vreau asta. Pentru prima data as vrea sa nu imi zica nimeni "la multi ani". Nu o sa pot sa ma bucur de o alta fericire in schimbul celei pe care o doream. Sper de ziau mea sa nu primesc nici un "la multi ani".
Astazi 13 decembrie 2008 m-am injosit prin cuvinte, am plans fara sa am motiv de vinovatie, am simtit retrairi din trecut care le doresc in viitor si vreau sa renunt la o bucurie de care multi profita. Ciudat ca in pofida acestor lucruri am simtit imbratisarea calduroasa si plina de protectie a lui Dumnezeu. Omul care mereu a fost alaturi de mine. Sper ca intr-o zi printre pacatele mele sa-L pot privi si sa-i zic MULTUMESC!
Vin sarbatorile imi doresc ca langa brad ca pot asculta colinde si sa plang de fericire ... nu ca am ceva sau pe cineva ... nu... vreu sa plang pentru nimic...sa plang de fericire pentru viata.
Imi doresc sa pot face asta ...
Iar anul ce vine..vreau sa-mi readuca "radioul" si ... lucrul cel mai necesar de azi inainte...pe tine

Comentarii

  1. Madalina ce s-a intamplat?:(:(:(:(:(
    Smile Madalina and the world will smile with us!

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru prima data vad ca cineva nu doreste sa-i zica nimeni "la multi ani".iti doresc in noul an sa ai parte de cele 2 dorinte, sa faci din nou emisiuni ca stiu ca esti foarte buna si sa ai incontinuare alaturi pe baiatul din poze, cred ca despre el este vorba. oricum ai ascuns foarte bine motivul pentru tristetea ta.ai plans asta e un pacat, nu meriti asa ceva, dar nu uita Madalina ti-am mai spus, lumea e rea nu merita lacrimile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am zis ca nu o sa comentez niciodata pe blogul tau pentru ca nu as avea acest drept. Nu am vrut sa fac parte din unele specimene care s--au plans aici de ce i-ai parasit.Dar fac asta pentru ca simt ca esti aceiasi Mada pe care am cunoscut-o cu cativa ani in urma, o fata cu un suflet minunat, o fata in care poti avea deplina incredere dupa o simpla discutie. Nu vreau sa te vad trista din cauza oamenilor.Tu nu poti nici daca vrei sa fii rea si cine nu vede asta e un om prost. Ti-am zis atunci ca nu te poti schimba si nu poti sa te schimbi indiferent de mediu.Atunci iti spuneam in legatura cu inselatul, ca nu poti si nu iti sta in fire sa inseli pe nimeni, acum iti spun ca nu merita sa plangi pentru lucruri pentru care nu esti vinovata. Nu merita sa plangi pentru greselile altora pentru ca tu nu cred ca ai gresit sau daca greseai stiai sa-ti ceri iertare si erai ertata, greselile pe care le faci tu Mada sunt minime, asa cum scrii ganduri expresii nevinovate si atat. Ai incredere in tine si in oamenii care te apreciaza si te cunosc pentru ei merita sa zambesti, situatiile si cei care te fac sa plangi nu merita lacrimile tale.
    Nu are rost sa-mi dau numele iti dai tu seama, esti fata desteapta;) si nu uita nici daca vrei nu te poti schimba in sufletul tau ramai la fel o fata demna de incredere si un om alaturi de care viata poate fi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  4. atunci! un pic de fericire si de radio pentru tine, pe post de la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare