nice world with crazy people!

Azi tot romanul s-a nascut sa fie respectat, Insa cati merita acest respect? Cati stiu sa castige respectul? E simplu, nu meriti respect nu il ai. Si daca asta te deranjeaza atunci ai o problema tu.
Mai apare si invidia care atat de oarba este incat iti da senzatia ca esti "the best and the rest" sunt niste cretini ce pretind a fi ceva. Insa atat timp cat "u are the boss" si faci acelasi greseli esti un cretin mai mare "la colivie".
Pupincurismul [ce urat suna] reprezinta in mare parte "omul bun". Rezultatul muncii nu mai conteaza, nu mai conteaza implicarea sau rezolvarea unor probleme. Conteaza sa zambesti la toti, pentru ca totul este roz si bine, trece luna ai luat leafa.
Performanta? nou? creativitate? NO WAYYY!
Avem atatea exemple in jur si ni se permite atat de usor sa copiem, de ce sa nu facem asta? Sa gandeasca altii pentru noi. This is prostia majoritatii!
O sa mai scriu despre asta ... pentru ca ne confruntam in fiecare zi cu asta...si nu numai.

EU..
Nu sunt perfecta, dar imi place sa fiu un copil care nu stie nimic, macar acum, caci nu vreau sa par ca un adult! DE ASTA NU am arat nimic din ce pot pana acum. si asta pentru ca nu am simtit nevoia totala sa fac asta. NU AI CU CINE DOMNULE!
INSA....urmeaza toate...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare