La multi ani mama, tata, bunico, bunicule!

A venit si marea zi in care implinesc 21 de ani. Ar trebui sa ma simt mai matura. Dar sincer nu vreau asta. Nu vreau asa cum am mai zis sa-mi zica nimeni "la multi ani" pentru ca nu vreau multi ani. Nu ma intereseaza cat traiesc. Pentru prima data vreau sa ma bucur de viata, de prezent, de mine, de noi, de familia mea, de prieteni , de oameni, de natura, fara sa-mi pese de timp. Timpul ne face sa parem batrani. Gresit nu suntem batrani. Suntem meru aceiasi, doar putin mai maturi. Maturitatea am invatat ca nu inseamna ani, maturitatea inseamna ceea ce ai langa tine, ceea ce traiesti si unde traiesti. Astazi vreu sa-i felicit pe ai mei parinti si bunici si sa le multumesc. Aceasta zi de 15 decembrie imi aminteste ca ma pot bucura de viata datorita lor. Ii iubesc pentru asta si ma bucur ca la 21 de ani sunt langa mine, sunt sanatosi si rodul iubirii lor inca rezista, se bucura de viata si le iubeste. Lor le-as zice "la multi ani"! La multi ani mama, tata, bunicule si bunico!
Voi meritati multi ani, ca sa fiti alaturi de mine sa mai traiesc zile de 15 decembrie in care sa ma pot bucura de ceea ce ma inconjoara, sa pot simti cat de mult va iubesc!
Azi conteaza ca acum 21 de ani mama s-a bucurat ca are primul ei copil si poate tine in brate un om nou, un omuletz ce l-a purtat in pantece 9 luni. Conteaza ca tata a devenit "tata" si bunicii mei aveau prima lor nepotica. Pentru asta ma bucur azi!
Tot azi la prima ora am primit un dar. Eu si Marian l-am simtit pe Dumnezeu langa noi. Am simtit ca suntem pe un drum bun si ca orice am face e bine sa fim buni, sa nu uitam ca suntem oameni si sa ne bucuram de tot ceea ce este, pentru ca cel mai important e ceea ce avem in suflet. Totul porneste din noi si daca noi suntem fericiti si multumiti, Dumnezeu e cu noi si viata e frumoasa!
Inca odata "LA MULTI ANI PARINTILOR MEI SI BUNICILOR!" ...va doresc sanatate si lumina in suflete... sa fie cald si bine acolo ..si o sa fiu si eu fericita alaturi de voi!
MAMA@EU

LE MULTUMESC SI PTR FRATIORUL MEU SCUMP!

SI PENTRU SURIOARA MEA MUMOASA!

Le multumesc pentru tot!

Comentarii

  1. CAT DE FRUMOOSSS..
    NU-TI UREZZ NIMIC DECAT DOMNUL SA FIE ALATURI DE TINE SI FERICIRE MULTA!
    TE PUP!
    ai niste parinti si bunici norocosi!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunteti frumosi toti. Multa bucurie Madalina si sanatate la ai tai , sa fie mereu langa tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte fffff impresionant textul, bucuria ta o dai la ai tai . Bravo Madalina! Fericire multa tare si o viata superba sa ai alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  4. LA MULTI ANI tot ceti doresti sa ti se implineasca si cel mai depret lucru sa ai sanatate.kiszz

    miron138

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani Mada !! :*:*:* Tot ce iti doresti tu mai mult sa ti se indeplineasca :*:*:* (Am primit sms-ul tau scuze ca nu ti-am dat replay, dar vreau sa ma crezi ca sunt prins cu munca de sarbatori nu am timp nici sa dorm bine. Anyway take care pupici si ne auzim curand. )

    By ServaRo

    RăspundețiȘtergere
  6. ma bucur ca mai dai pe aici Ovidiu! multumesc frumos. ce sa-ti zic spor si ..las ca trec si astea. si tu sa ai grija de tine. pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  7. la multi..scuze pentru intarziere dar..n=-am fost pe faza:P >:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare