Confesiuni a la Badea

Astazi simt nevoie de cateva confesiuni.
Nu-mi place INNA-Hot.
Multi adora piesa asta, de ce? Inafara de cateva versuri in engleza spuse cat de cat ok si o voce comuna, pot sa spun ca are deosebit putin sound-ul. Daca baietii de la Play&Win nu-si puneau amprenta era praf totul. Sa nu mai zic de videoclip.Penal! Cand am vazut poze cu Inna am vazut ceva plat. Ma uit la video e si mai plata, stie doar sa deschida gura si nimic mai mult!
Nu-mi place radio Zu!
Respect ptr Morar si Buzdugan insa sunt unii de pe acolo praf. E o fetita pe acolo care cica trebuia sa bage farsa lui Buzdu si la cat de proasta e isi aminteste aproape de final ca a uitat de farsa, spune asta in direct si o baga dupa ce spune "bye bye". S-a inteles jumate din farsa ca au inceput stirile. Asta e un exemplu , nu mai zic ce interventii au unii, mai bine tac decat "
buna am ascultat ... urmeaza..." .
Nu-mi place Kiss Fm!
Mai bine Zu. Nu am inteles niciodata de ce rad alea si aia si cand vb la microfon au zambetul ala penibil pe fata [unii, unele]. Am ajuns la concluzia ca nu toate zambetele sunt placute. Cred ca as putea sa compar Kissul cu OTV. Sau mai bine zis pe unii de acolo. Pentru ca vizeaza cam acelasi public. Un om cu minte nu i se pare tare ca rad aia acolo din nimic, i se pare tare cand cel de la radio zice ceva interesant, stie sa faca o gluma si lasa pe ascultatori sa se amuze de ea, el ca moderator nu rade ca prostul inainte si dupa da un copy-paste din gura la ce citeste.
Nu-mi plac maicutele.
Unele. Nu toti ce poarta straie bisericesti iti dau linistea si sentimentul de bine. Astazi in 336, 2 maicute au blocat iesirea si nu se dadeau ca una are mana in ghips. Si maicuta cu mana rupta era si batrana, deci ar fi trebuit sa fie inteleapta. Am auzit de la ea "Mi-am rupt mana din cauza ei , ca m-am dus sa vad daca mai vine". Daca faci un lucru il faci ca asa consideri si nu te indeamna nimeni. Ori din cate stiu eu Dumnezu nu zice sa dai vina pe altii pentru ceea ce faci tu.

Nu-mi place ceea ce fac.
Marian imi repeta zilnic ceea ce stiu si eu, sa ma multumesc cu ceea ce am . Insa nu ma regasesc in ceea ce fac si langa cei care fac lucrul asta. De asta ma rog ca in 2009 sa fac ceea ce stiu mai bine si ador iubind sa fac aia.
si deocamdata ...
Nu-mi plac unii oameni.
Nu suport lipsa organizarii, suprematia si increderea absurda a unora. A si nu suport pe cei ce sunt refuzati si incearca apoi sa o faca pe "super" oameni.

Ma gandesc sa trag concluzii dar ma abtin. Toti stim cum suntem, doar ca multi ramanem asa si asta e ...iacs!

Comentarii

  1. Imi este dor de tine Madalina.:( Ce pot face sa te am inapoi ?:( Stii cat ma doare cand vad pozele cu tine si baiatul ala ?
    Oricum sper din tot sufletul sa te faca fericita.Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. pff madalina vezi k nu e frumos sa faci lumea sa sufer:(...
    o zi buna:*

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))) Florin ma faci sa rad:)))
    cica nu-i frumos! Staiu linistit nu fac nimik!...dar unii se trezesc prea tarziu;))

    RăspundețiȘtergere
  4. urat ce au facut astia cu radio zu. au distrus radio romantic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu a distrus nimeni Radio Romantic. E acolo pentru toata lumea. Lasati ZU-ul in pace. Mai bine zis, lasati invidia. Se citeste printre randuri, Madalina. Deh, cand esti "jos", strugurii sunt acri!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare