Un punct inseamna o litera mare la inceputul unei fraze!

Daca as trage linia as putea sa zic ca ma regasesc in cuvinte. Insa prefer viata.
In ultima perioada am avut parte de situatii, hai sa le zic, interesante. Nu vreau sa dau amanunte. Doar ca am din nou un zambet pentru viata. Fac o comparatie. Ii zic una reala ... ptr ca ne intregeste.
De ce sa fii trist cand frunzele desi uscate si vestede fac un peisaj atat de mirific?
Nu putem uri sfarsitul unui anotimp... care aduce cu el si frumos. Nu putem vorbi trist despre un punct care aduce noi fraze.
Am o noua sugestie!
Hai sa ne bucuram de “imperfectiuni”!

Comentarii

  1. nu pot sa cred! Cat de frumos poti sa vorbesti despre niste oameni atat de rai.Madalina esti minunata si prietenii, cei care te cunosc stiu asta. Esti prea buna pentru lumea asta, chiar prea buna. Si ma mir ca le ai pe toate nici serioasa nici prea neserioasa, ai de toate. Prietenii stiu ca si pe un varf de munte si in cea mai teribila situatie si cel mai urat loc tu esti oki, fara pretentii doar hapyy ca ai pe cei dragi alaturi. Azi nu mai gasesti ceva asa. Stii ca am multe de zis despre tine insa las asta sa descopere sau sa se bucure cei care merita.
    Sper sa pui comm-ul acum.
    Esti o prietena minunata si ma bucur enorm ca te cunosc Madalina!
    M.M.

    RăspundețiȘtergere
  2. heheh Mihai ...multumesc frumos! nu era cazul aici sa scrii asta dar..
    Oricum si eu am prieteni minunati pe care ii iubesc enorm si le sunt mereu alaturi. E o lumne aiurea si sincer nu vreau sa am sufletul plin de ea. Vreau sa fiu eu asa cum sunt .. nu am cum sa urasc...doar sa ma bucur de voi cei care meritati si impreuna sa zambim ptr viata si pentru noi. e o melodie "zambesc cand mi-e greu-play & win.sa o asculti.
    Si app ce rost are sa vb urat? nu merita ... nu e nevoie de prea multe cuvinte...eu sunt oki ... nu am gresit ...deci ? nu pot da cu noroi in nimeni mai ales in oameni pe care odata ii apreciam.
    poop si saru'mana prietene!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare