Cum iubesc barbatii? [partea a 2-a]

Daca as fi ... barbat iubesc ....
o zi mohorata de toamna, intr-o dimineata a lunii noiembrie in care strang in pumni mirosul tau placut cand te trezesti dimineata.
Ai ochii senini, buzele iti sunt umede si putin arcuite spre un zambet linistit iar parul valvoi aduce vanturi calde de primavara.
Un trup alb cafeniu, acoperit cu atze impletite ce pastreaza inca mirosul meu de barbat.
De la marginea sosetelor se vede o piele calda, frumoasa si plina de dorinta sa fie incalzita cu buzele mele. Imi urc privirea pe piciorul dezgolit si ma minunez de frumusetea lui ce se pierde sub poalele camasii albe, acolo se vad degetele unei maini conturate perfect intr-o feminitate la care am visat mereu. Camasa alba descrie forme rotunzi ce se stramteaza si apoi iar prind contur, acolo, la cea de-a doua curba se zaresc doi sani plini, ai caror sfarcuri intzeapa materialul alb al camasii. Pielea sanilor se vede acum deasupra nasturilor... urc pe rotunzimea lor si gasesc o cruciulita pe pieptul proaspat sarutat de buzele mele ...de acolo incepe inceputul povestii noastre. De acolo am inceput sa simt pulsul femeii... sa simt cum tremura la atingerea mea ... sa-i simt buzele muscandu-se de dorinta cand ma joc cu lobul urechii sale si-i sarut radacinile parului, totul intr-un miros care ma face sa radiez in placere. Trezit parca din visare privesc spre ochii care m-au facut ai ei. De acolo vad lumea, vad frumosul vad iubirea, o vad pe ea. Curcubeul din ochii ei radiaza si acopera totul intr-o lumina calda si primitoare. Pierdut vad buzele rozalii si umede, le simt topindu-se cu ale mele,buzele ei atat de carnoase si pline, pline de dorinta, sarutandu-ma pe mine.
E femeia mea, acea femeie pe care am gasit-o ieri cand am venit de la servici lucrand. Imbracata lejer dar atat de sexy, statea concentrata asupra unui proiect. Nu am indraznit sa-i zic nimic, era prea frumoasa cand lucra, era atat de atenta si doritoare sa faca totul bine, era femeia sigura pe ea care mereu doreste mai mult de la ea, femeia de care am nevoie. M-am apropiat-o si am sarutat-o pe gat, a tresarit. A intors privirea spre mine. Ochii ei m-au invaluit in iubire. Am simtit atunci dorul ei, murea sa imi sarute buzele si sa ma primeasca cu o impratisare patimasa. Alaturi de ea am pus masa si am cinat. Am vorbit despre acea zi friguroasa pe care am petrecut-o fiecare cu jobul sau si oamenii sai. Imaginea acelei mese din bucatarie cu doi oamanei calmi, linistiti cu zambetul pe buze si cu ochii plini de iubire ce savurau din mancarea gatita de femeia iubita era perfecta. Era imaginea a ceea ce-mi doresc pentru fiecare zi urata din viata mea.
Alaturi de femeia din fata mea am trait o frumoasa noapte plina de iubire, caldura placere si daruire.
Ne-am iubit incepand si terminand cu buzele, ne-am simtit trupurile tremurand sub buzele fierbinti si pline de dorinta. Ne-am atins pierzandu-ne in placere si am ajuns pe culmi ale fericirii nebanuite de gandurile noastre.
Ma apropii si o strang in brate acoperindu-i buzele cu ale mele.
In sufletul ei este cel mai cald si cel mai bine, nu o sa plec niciodata de aici.

ps: partea 1 ->>> http://madalinaraducanu.blogspot.com/2008/09/cum-iubesc-barbatii.html

Comentarii

  1. Madalina ce-mi faci?:(:(:(:(:(:(
    fata eu te iubesc JURRR!
    dar am fost un prost ca te-am pierdut, cel mai mare prost de pe lumea asta. Sa-mi bag...in capul meu.
    Cum de nu intelegeam ce vrei tu sa spui, de ce credeam ca esti complicata cand erai atat de simpla ? De ce Madalina? Asa cum spuneai tu, "intr-o zi o sa intelegi" , acum inteleg. Acum inteleg cat de mult conteaza niste chestii simple intr-o relatie, cat de mult conteaza sa te tii de cuvant si cat de mult conteaza sa stii ce sa zici cand trebuie. Dar atunci credeam ca totul e asa usor si ca tu complici, numai ca nu vedeam ca tu chiar te implicai, iti pasa si nu aveai cum sa fii ca restul cu care am fost, pentru ca tu chiar stiai sa fie frumos. Si imi amintesc cat de frumos a fost atunci, niciodata o petrecere nu a fost mai frumoasa ca aia, niciodata. Cum ai organizat si cum ai facut sa fie totul, toata lumea s*a simtit minunat, ca acasa. Si acum ma gandesc, doamne cat, dar cat de simpla erai si esti. CE SUFLET MINUNAT AI! Acum stiu ca langa tine as fi putut sa fac de toate, ai fi langa mine, m-ai sustine ai stii cum sa faci asta, cu tine as fi putut vorbi despre toate ai stii sa ma asculti sa ma sfatuiesti sau doar sa ma imbratisezi si sa fii acolo. Acum stiu ca langa tine viata ar fi mult mai frumoasa si mai usoara.
    Imi lipsesti enorm Madalina si daca as putea as da timpul inapoi, dar ......as parea un tampit, nu am curaj sa vin sa-ti zic in fata cata dreptate aveai.
    Ma duc la birou si nu-mi vine sa ma apuc de nici un proiect de nimic. Si apropo si atunci cu proeictul ala de la Timisoara aveai dreptate, dar nu te-am ascultat si am pierdut. Puii mei eram prea increzut, de unde sa stii tu?? cand eu am experinta in domeniu si tu nu. Uite ca tu stiai. Fuckkk ma urasc.
    De ce te-am lasat sa pleci, de ce Madalina?Sper sa mai obtin macar o sansa, acum stiu ce fel esti. O persoana minunata mult prea minunata pentru lumea asta si imi doresc sa te am alaturi mereu. Vreu sa te pastrez asa cum esti sa te iubesc si sa-ti ofer exact ceea ce tu simti ca vrei fara sa te intreb. Acum pot Madalina , chiar pot. Te rog sa ma lasi sa incerc sa-ti fiu alaturi .....
    te rog:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. puteai sa zici doar ca vrei sa vb cu mine.
    ma rog. vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  4. hehehehe
    saracu:P. Oricum te-a descris foarte bine si la unele lucruri ii dau dreptate, dar la unele nu stiu, nu suntem atat de intimi:P:P:P, dar fie vb intre noi :D:D:D:D il cred:D chiar esti diferita in sensul cel bun.
    Oricum foarte frumos textul, vreau sieu o femeie asa. As iubi daca as gasi pe cineva asa. Dar ca si tine, inca mai caut :P si mai avem timp. De unde scoti textele asta ca sunt frumoase rau, off off multe ai in capsorul ala:P
    pop ulato :*
    Ionut.

    RăspundețiȘtergere
  5. vroiam sa dau coom despre text dar:)) am vazut ce a scris fostul .OMG:)
    e nebun:D:D:D:D. Sincer ti-am zis ca asa va fi. Oricum eu zic sa-i mai dai o sansa:D
    Dar hai sa zic si despre text. FFF TARE!
    ce fel descrii femeia:D mi-ai facut pofta de una:))))). si chestia cu sanii si sfarcurile care intzeapa camasa :D pfffoaiiii , nu e bine sa citesi asa ceva cand esti la munca.
    Razvan.

    RăspundețiȘtergere
  6. "sa-i simt buzele muscandu-se de dorinta cand ma joc cu lobul urechii sale si-i sarut radacinile parului, totul intr-un miros care ma face sa radiez in placere"
    si alaturi de asta vad poza ta cu buzele umede :|.
    NICI EU NU AS PLECA DIN SUFLETUL EI , DACA ACOLO AR FI CEL MAI FRUMOS SI BINE.

    TE POOPACESC SCUMPO
    pARTy.ro

    RăspundețiȘtergere
  7. vb fie si eu trecut prin ceva asemanator cu ceva vreme in urma. dar din discutii cu cineva:)))) nu sa citesc :P Razvan
    Si party-ule daca-o gasesti ai grija s anu o pierzi, deschide bine ochii si analaizeaza si altceva decat ce vede restul :P . mai cunosc eu oameni care isi dau seama prea tarziu ;)))
    Ionut, am gandire mare bre:))) numai brizy scot din ea:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. cum ai vrea tu sa te iubeasca un barbat???

    miron138

    RăspundețiȘtergere
  9. Prea frumos, eu ca barbat nu as fi putut sa scriu asta.Felicitari Madalina!
    Imi place foarte mult cum scrii, esti atat de calda in exprimare si folosesti cuvinte frumoase.E o placere sa-ti citesc textele. Sunt un fan de-al tau.
    Ps: o sa-mi fac si eu blog.
    Iuly :P

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce spuneai domnita de barfitori si oameni rai?
    Scumpa mea esti prea minunata ca sa crezi tampeniile din jur. Numai incultii nu vad ca esti o fata foarte oki.
    Sunt foarte revoltat pe ce mi-ai spus azi. Si mai vorbesc unii de profesionalism, respect merita doar cei de la care ai de invatat. Insa aia nu-ti cer respect ci il obtin, pentru ca nu se coboara la nivelul ipocrizeniei. Daca cineva cerseste respect atunci e demn de mila .
    Fetita asculta-ma e bun drumul pe care esti, e foarte bine cum gandesti si atat iti mai zic, nu mai pune la suflet, icearca sa fii mai rece, sau sa treci peste. Asa cum facea personajul lui Salinger, tanarul pe care il indragesti tu atat de mult. Sa mai citesti odata cartea sa vezi ce bine o sa fie dupa. In fata mea vin mii de studenti insa niciodata nu am sa uit fata din randul 3, care se pierduse in cateva randuri pe hartie. Am fost manios atunci insa cand am luat hartia si am citit, nu-mi venea sa cred ce elev am in fata mea.
    In viata draga mea o sa intalnesti tot felul de oameni. Bucura-te de cei de la care chiar ai de invatat ceva, iar cei care nu au decat cuvinte, zambeste-le!
    Ai grija de tine Madalina si mult succes in ceea ce ti-ai propus.
    Astept sa ne revedem cand vii la examene sau poate vii la un seminar cand mai treci pe acasa.
    Seara excelenta si nu uita sa te bucuri ca maine e din nou o zi.

    RăspundețiȘtergere
  11. multumesc domnule profesor Neculai. Ma bucura cuvintele dumneavoastra si va multumesc din suflet pentru ele.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare