CUM IUBESC BARBATII....




Daca as fi barbat nu as iubi frumusetea ci feminitatea unei femei.
As admira femeia care e preocupata sa fie ea , asa cum e, si nu cauta sa ma vada prin multime.
As sti ca e frumoasa si intr-o sala de teatru sau film, in intuneric pentru ca nu rade prea tare si nu si-a urcat picioarele pe scaunul din fata, pentru ca nu se saruta cu prietenul ei si plange la replici frumoase.
As admira-o daca m-ar refuza rece si politicos sau m-ar evita pentru ca nu-I place sa fie agatata pe strada.
As iubi cum se joaca cu mainile in parul ei, preocupata sa-l aseze sau fara sa-si dea seama si as vrea sa incep sa-I sarut gatul dezgolit, atunci cand mi-ar da voie.
Mi-ar placea mersul ei hotarat si imbracamintea ei ce nu iese in evidenta, as incepe sa iubesc albul si negrul, daca astea ar fi nuantele hainelor sale, pentru ca as fi sigur ca asta mi-ar asigura culorile frumoase ascunse in EA.
Mi-ar placea ca e macheata putin pe ochii ei frumosi si nu e ruj pe buzele ei uscate pe care as muri de nerabdare sa le simt gustul in bataia vantului, iar fata ei fara pudra as muri de placere sa o sarut.
Daca as intalni o femeie intr-un bar, felul cum fumeaza sau bea m-ar inspira doar pentru o noapte de sex cu ea.
Daca as simti prezenta unei femei, linistita dar atat de ferma as privi-o in nestire pana m-ar intreba ce e cu mine, si m-as gandi ca de la glezna ei ar putea incepe o frumoasa poveste cu suflet doar privindu-I ochii frumosi.
As adora pielea ei daca as simti caldura , protectie siguranta si acceptare.
Daca as vedea-o ca se bucura de cum inforesc pomii primavara sau cum se joaca doi copii as incerca sa-I vorbesc despre mine, sa-I povestesc despre cum sunt, pentru ca as sti ca ea ma poate iubi.

Daca ar fi iubita mea as adora zambetul ei, ochii ei somnorosi si fata ei placuta acoperite cu parul zburlit … dimineata.
As vrea mereu sa fie langa mine daca intr-o zi ar incepe sa-mi zica buna dimineata si mi-ar saruta fata nebarbierita iar mainile sale si-ar gasi refugiu in parul meu negeluit pentru ca asta mi-ar face ziua perfecta, iar seara m-as pierde intr-o imbratisare plina de iubire, intelegere si caldura.
Mi-ar fi atat de dor de ea daca nu mi-ar zice mereu ca ii este dor de mine si nu m-ar suna intruna.
Mi-ar fi atat de draga daca as adormi in timp ce ea ma mangaie usor pe piept sau spate si i-as simti rasuflarea atat de aproape iar buzele ei mi-ar atinge pielea din cand in cand cu un sarut.
Mi-ar fi imposibil sa ma uit dupa alte femei cand iubita mea sta langa mine si piciorul ei frumos, sanii ei rotunzi si plini, mainile ei atat de feminine si fata ei conturata atat de placut, ar fi la vedere, fiecare barbat ar dori-o nu pentru ca ar fi sexy ci pentru cat de frumoasa e toata.
As adora-o daca ar fi obosita dar ar face dragoste cu mine pentru ca m-ar iubi si nu s-ar satura sa ma iubeasca si sa fiu al ei.
M-as topi dupa ea daca ar zambi fostelor prietene si nu mi-ar pune intrebari despre ele, daca nu ar vrea sa stie ce mesaje am in telefon sau numere, daca nu m-ar verifica, ci ar avea doar incredere.
M-as uita in nestiire cand mi-ar da voie pentru ca as fi nebun dupa ea cand isi pune ciorapii, isi rimeleaza genele sau cand si-ar peria parul, cand ar uda florile, cand ar pregati masa , face patul sau ar face curat in casa.
As da orice sa-I aud vocea limpede cand m-as certa cu cineva la munca si as iesi cu ea in fiecare seara daca nu s-ar plange ca nu are cu ce sa se imbrace.
Mi-ar placea sa fie neajutorata doar atunci cand are nevoie de mine, barbatul ei …
Nu ne-am plictisi niciodata impreuna daca iubita mea stie sa ne lasam spatiu si daca ar sti sa taca langa mine si sa viseze, sa citeasca langa mine si sa-mi asculte muzica.
Mi-ar fi cea mai draga din lume si din viata daca as vedea-o ca-I vine sa planga dupa ce am fost rau cu ea si as fi nebun dupa ea daca nu plange … i-as iubi lacrimile doar cand ar fi de dor sau de prea multa iubire pentru mine si atunci I le-as stinge cu ale mele.
Daca am putea sa vorbim despre toate si sa intelegem tot ce ne spunem, ar fi femeia langa care am visat sa traiesc. M-as certa fericit cu ea daca as sti ca nu sparge cate ceva si nu spune porcarii cand e derutata, daca isi cere scuze cand greseste si vine sa ma imbratiseze.
I-ar daca ne-am muta impreuna mi-ar placea sa ma uimeasca cu ordinea, curatenia care nu ar fi doar in sufletul ei ci si in bucatarie, baie si dulap.
Femeia care m-ar facea sa renunt la burlacie ar trebui sa stie sa imi accepte ciudateniile, toanele, simplitatea si sa stie ca suntem si iubim diferit.
I-as aduce flori in fiecare zi daca asta nu ar trebui sa fie in zilele in care ne sarbatorim anii de cand suntem impreuna si nu si-ar dori un cadou de Valentine’s Day…
As vrea sa muncim amandoi in nestire, sa ne construim temeinic vietile, iar cand va fi sa facem copii as vrea sa stie de la inceput ca voi fi un tata bun.
Nu i-as ucide visele daca realitatea pe care mi-ar oferi-o ar fi aceea pe care am visat-o intodeuna.
Daca as fi perfect nu ar fi nici un merit sa ma iubeasca.
As iubi-o mereu daca ar sti ca nu un dormitor , nu tocurile sau sutienele, fustele scurte, hainele mulate, nu ele o fac frumoasa.
As adora-o si privi-o in nestiire cand din ceva urat face ceva frumos si ar zambi atunci cand cineva o roaga ceva si ar fi buna nu numai cu mine ci si cu restul lumii.
Ar fi pentru mine si cu mine toata viata daca mereu m-ar sustine si daca as gresi m-ar imbratisa spunandu-mi calm asta.
Daca in sufletul ei ar fi cel mai frumos si bine nu as mai pleca niciodata de acolo …

Comentarii

  1. mie dor de tine mada :(
    am avut toate astea, insa nu am facut nimic ca sa pastrez femeia asta langa mine. oricum a fost cea mai frumoasa perioada desi a tinut putin. E ciudat insa cum am tacut amandoi, sper sa gasesti un barbat care sa gandeasca asa pentru ca tu esti sigur o astfel de femeie si daca te merita stii sa fii langa el.
    te pop mada si iti doresc numai bine in viata si cu cel cu care o sa fii sau esti, pentru ca cu mine nu cred ca o sa mai vrei, si asta stiu pentru ca ziceai tu, niciodata nu te intorci.poop

    lary

    RăspundețiȘtergere
  2. "Daca as vedea-o ca se bucura de cum inforesc pomii primavara sau cum se joaca doi copii as incerca sa-I vorbesc despre mine, sa-I povestesc despre cum sunt, pentru ca as sti ca ea ma poate iubi."

    ...adica sa inteleg ca el e copac???:))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador placutul sunt facinat de frumusete iubesc imperfectu dar toate astea sunt trecatoare odata cu vremea pe cand privirea unei fete nu o poti uita niciodata mai ales daca are ochii ca ceru...poate ca cu timpu ne vom gasi fiecare jumatatea eu imi doresc doar sa fie fata cu ochii albastri in care sa ma inec ori de care ori am nevoie de o scapare din agitatia asta de zi cu zi.

    P.S.......kisz

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare