Mediocritatea romanilor!

Mediul in care traiesti influneteaza caracterul tau. Zilele trecute am parasit un loc unde oamenii incercau sa supravetuiasca crezand despre ei ca sunt perfecti, exceptand oricine inafara de ei. Bineinteles ca ma refer la omul mandru, atotcunoscator si barfitor. Probabil totul pleaca de la inevitabilele intalniri dintre ei. Lucrand in acelasi mediu 12 ore si luand contact maxim 2 ore unul cu celalat e destul de greu sa se mentinta fiecare la el insusi. De aici a pornit tabara de concentrare. Problema este ca aceast infantil loc si aceasta stare de murdarie de incultura si-o creeaza singuri.
Superiorii profita de ei iar ei se cearta intre ei. Amuzant nu? Unde e uniunea? Nici nu exista.
Barfesc unul despre altul, se intalnesc si se demasca intre ei, iar se impaca si ciclul continua.
Oamenii mai retrasi sunt cei mai periculosi spun barfitorii si ii acuza pe respectivii ca vorbind intruna despre ei. Problema este ca cei retrasi chiar nu vor sa se implice in acel cerc vicios si din pricina asta sunt inamicii numarul 1.
Insa este destul de greu sa te feresti de "infractori" caci esti pus in situatia sa iei legatura cu ei.
In toata aceasta mocirla amestecata cu mizerie propiu-zis sunt de admirat oamenii care reusesc sa ramana intregi.
Si se pare ca romanii sunt peste tot, mereu cu aceleasi probleme stiute de toti. Romanii isi merita soarta caci singuri si-au creat-o prin nepasare de binele comun si prin atac unul asupra altuia.
Multi din ei vor ramane la acel nivel inferior si primitiv si e pacat ca cei care vor schimbare si sunt diferiti sunt trasi in jos de multime .

Comentarii

  1. Iti inteleg dezamagirea atat de bine... Stii cum e, hotul de hot se teme. Asa si cu barfitorii. Daca ei barfesc si nu incap de nimeni, au impresia ca si ceilalti fac la fel, dar pe la spatele lor!
    Nu stiu daca e o trasatura specific romaneasca. Pana la urma istoria e plina de astfel de exemple, si nu sunt toate de la noi pornite. Ideea este ca oamenii sunt cea mai bizara si mai autodistructiva specie de pe fata Pamantului. Dar avem constiinta!

    Nu mai stiu unde esti si ce faci. Sper ca esti bine. Ai facut nunta? Iti doresc numai bine. Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Dara. Am revenit in Romania, ne-am casatorit mai mult in secret :))). o sa public curand si cateva poze de la nunta si dupa ce voi reusi sa pun aici totul in regula o sa ma apuc din nou de blog.
    DOMNUL SA TE BINECUVANTEZE:*

    RăspundețiȘtergere
  3. da.. corect, simplu si adevarat..... pacat ca noi trebuiesa traiam in continuare cele 12 ore alaturi de ceilalti... :)

    voi ati scapat... ppuup

    Andreea, Stefan si Alex

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare