Linistea o nevoie!

Cand am venit de la bise azi, am avut un sentiment placut si am simtit mult nevoia sa ascult muzica crestina( m-am trezit fredonnand asa ceva...deci aveam nevoie de companie:)).
Cert este ca inainte ma relaxam cu Slow Motion, Sattelite, In and out of love, etc...insa acum prefer muzica crestina, e mult mai hranitoare si mai putin complicata.
Inainte acea muzica imi deadea stari de visare, imaginea unor locuri , unor persoane, unor situatii, acum aceasta muzica ma face sa simt pace, usurare si iubire.
Realizez ca stresul nu si-a mai facut aparitia de vreo 2 ani in viata mea iar starea de liniste persista indiferent de situatie. Este adevarat ca mai sunt momente, repet momente, cand imi trece cate un gand insa imediat imi vine "adevarul" in minte.
Daca inainte nu dormeam noptile gandindu-ma cum sa rezolv anumite situatii, ingrijorandu-ma, acum nu imi vine sa dorm caci timpul este atat de frumos.
Nu as mai dormi, as sta treaza mereu sa ma bucur de orice.
E superb sa vad cum sunt schimbata si ma schimb pe zi ce trece.
Cateva ore m-am bucurat de melodiile de mai jos, am cantat si ma simt plina de viata. Sper sa va placa si voua!
Va doresc o saprtamana binecuvantata!





















Comentarii

  1. eu nu prea le am vcu astfel de muciza dar sunt frumoase melodiile. ma bucur ca ai parte de momente frumoase si te simti tot mai bine >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ascultat jumatate din melodiile postate de tine. Nu am timp sa le ascult pe toate acum. Orchestratia e super si sunt cateva voci excelente acolo (Emma e grozava!), numai ca, asa cum a spus si Alexandra, nu e tocmai genul de muzica pe care sa-l ascult zilnic. Am zile cand nu ascult muzica deloc pentru ca sunt prea ocupata.
    Dar daca pe tine te linisteste, e foarte bine.

    Citeam ce ai scris si m-am trezit zambind. E placut sa vezi si oameni impacati cu ceea ce sunt... fata de cei care nu fac decat sa se planga toata ziua de diverse nimicuri.

    Nu stiu daca e vreo legatura, dar de la un timp ma gandesc des la tine... nu stiu de ce :) Te imbratisez cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexandra multumesc:* sunt foarte bine
    Dara da ma linisteste...iainte nici eu nu ascultam ...dar acum imi place mult....ma bucur ca te gandesti la mine...si te imbratisez si eu cu draggg:*:*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare