Bye bye Romania!

Dragii mei si dragele mele(Dara, Alexandra,etc) maine plec alaturi de logodnicul meu spre Bucuresti iar marti dimineata la 8:30 ne urcam in avion spre Canada. Mergem ore multe insa Dumnezeu este cu noi!
Acum cativa ani nu doream sa aud de plecare, insa acum abia astept...ne asteapta lucruri frumoase dincolo si pe pamantul asta...practic oriunde poate fi casa noastra(pamanteasca).
Cateva zile (cred) nu voi mai scrie nimic , intelegeti voi de ce. Net o sa avem acolo dar...acomodarea, bucuria de-a ne revea cu ai nostri de acolo nu cred ca imi va da timp sa scriu pe blog.
Insa abia astept sa va impartasesc despre viata de dincolo de ocean...si bineinteles viata mea cu Dumnezeu.
Va pup si va imbratisez din suflett....SDomnul fie cu voi...si ne auzim curand >:D<:*:*:*

Comentarii

  1. Va doresc tot binele din lume! Drum bun, sa aveti grija de voi... si sa nu neglijezi blogul pentru multa vreme :) Glumesc, dar astept totusi noutati despre noua voastra viata de acolo (cu foto, daca nu cer prea mult).
    Te pup si te imbratisez cu mult drag. :* >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. MultumiDara...nu ceri prea mult!
    Ai grija de tine si familia ta :*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur pentru tine. Casa noastra poate fi oriunde atata timp cat suntem cu persoana iubita. Va doresc tot binele din binele, sa aveti grija unul de celalalt si sa nu lasati niciodata sa se poada acest sentiment extraordinar de frumos si de pur ce va leaga. Drum bun sa aveti si abia astept sa aflu noutati despre noua voastra viata. Mult succes. Pupicei si o imbratisare calda iti trimit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Calatorie placuta.Domnul sa va conduca sanatosi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce mai faci? Ati ajuns bine la destinatie? Cum va este acolo?
    As mai avea de pus inca vreo doua sute de intrebari... pupicei :* >:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare