Fii cu ea!

Tatal Meu din ceruri...vin inaintea Ta si te rog sa imi asculti rugaciunea. Sigur am multe lucruri sa-si spun si despre care vreau sa vorbesc cu Tine, dar acum vreau sa ma rog pentru Balaurita (http://ingerfararipi.blogspot.com/) ! Stii ca se simte rau in ultima perioada si ca nu stie ce sa faca si cum sa faca sa fie bine, pentru ea dar si pentru cei dragi ei. Ca oameni, cei dragi i-au dat un sfat insa Tu ii poti da sfatul cel bun, tu o poti face sa aleaga calea corecta. Este destul de greu azi sa mentii un zambet constant si Tu stii asta, insa eu stiu ca Tu poti oferi asta. Te rog sa ii dai intelepciunea necesara sa treaca cu bine peste aceasta incercare, te rog uita-te la inima ei, care este pacatoasa dar care are nevoie de Tine. Arata-i Tu solutia, ajut-o sa se increada in Tine asa cum eu o fac de atatea ori, ajut-o sa vada cat de minunat poti fi pentru ea si viata ei! Invat-o Tu Tata sa-Ti dea Tie povara ei ca ea sa poata trai linistita! Arata-i Tata dragostea ce i-o porti, dragoste pentru care Isus a murit pe cruce, doar ca ea sa fie iertata si primita in grija Ta! Fii cu ea Tata acum si nu o lasa sa se piarda in lumea asta plina de neajunsuri! Intareste-o Tata si Binecuvanteaz-o! Inconjoara cu iubirea Ta asa cum faci cu noi cei care suntem cu Tine!E indurerata Tata dar tu o poti face sa straluceasca, caci ai si in ea o comoara, ajut-o sa o descopere! Pune mana Ta Sfanta peste ea si arata-i minunatia Ta si iubirea Ta nemarginita! Te rog tata ajut-o!Baiatul pe care il iubeste are probleme tata, probleme ce cu siguarnta Tu le stii mai bine decat noi, ajut-o pe ea sa fie ajutorul potrivit pentru el si lumina in viata lui! In numele scump al lui Isus, care si pentru ea a murit ca sa fie iertata si primita de Tine , m-am rugat!
Amin!

Comentarii

  1. E a doua oara cand ma surprinzi intr-un mod atat de placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-au dat si lacrimile.nu ma asteptam la asa ceva.multumesc enorm de mult pentru gestul tau minunat si de asemenea si pentru sfaturi.de multe ori ne asteptam sa primim ajutor si incurajari din partea persoanelor apropiate si de foarte multe ori se intampla sa le primim de la oameni care nu sunt langa noi si care nu au un interes anume.iti multumesc din suflet.esti o persoana extraordinara si sper din tot sufletul sa ai parte de tot binele din lume!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragele mele cu mana pe inima va spun ca eu suntnimic fata de cate mi-a oferit mie Dumnezeu...si cat are sa va dea voua si nu numai:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a placut aceasta rugaciune scrisa si stiu ca vine de un om sincer care crede in Dumnezeu si asculta rugaciunile noastre fie ele si scrise.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos textul, dar cred ca ti-am mai spus parerea mea... eu unul nu cred ca Dumnezeu se implica in viata noastra de pe pamant... aici avem liberul arbitru si suntem pe cont propriu... judecata, binele, raul, influenta lui vin doar dupa ce ne incheiem socotelile aici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos scris! ^_^ Ca si in restul postarilor, de altfel. :)

    Ii doresc prietenei tale sa depaseasca cu bine perioadele grele si tie sa-ti fie ascultata ruga. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Bogdan iti respect decizia...insa eu stiu ca se implica...eu i-am cerut-o si El s-a implicat...oricum El lucreaza cu sufletul..care trebuie sa recunoastem are o dimensiune deparatata de tot ce e pamantesc.
    Roxanel ... multumesc:*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare