Cele doua veri din viata mea!

Balaurita mi-a propus sa vorbesc despre vara trecuta si vara asta asa ca ii voi onora cererea!
Vara trecuta:
A fost oki dar atat, eram la inceput de un nou drum , era primul an in care munceam ceva diferit de radio si nu eram multumita de ceea ce faceam, era prima vara alaturi de Marian si ne descopeream unul pe altul. Vara trecuta doream sa stiu cat mai mult despre Dumnezeu, doream sa gasesc raspunul la multe intrebari, doream ca Domnul sa lucreze in viata mea, sa simt asta ca si copil intors la El.
Vara trecuta am stat departe de parintii mei, de fratele si sora mea, nu i-am vazut deloc.

Vara asta a fost superba! M-am plimbat mult si nu am municit nimic inafara de treburile casei (curatenie, mancare + am zugravit personal caci imi place sa fac asta :X:X!)Vara asta relatia mea cu Marian a crescut mult! Vara asta Il cunosc mult mai bine pe Dumnezeu, L-am simtit in viata mea cum a lucrat, am simtit cum ma tinea pe palmele Lui, si m-am hotarat ca vreau sa urmez viata lui Isus incepand cu botezul meu, cu nasterea mea din nou. M-am hotarat ca viata mea apartine lui Dumnezeu si L-am lasat sa faca El tot si... totul e super, totul imi merge mai bine ca niciodata!
Vara asta m-am impacat cu parintii mei si acum am o relatie frumoasa cu ei, mi-am vazut fratele (dar si pe ei)si tinem legatura iar cu sora mea vorbesc mult!

In concluzie pot sa zic ca cele doua veri au fost oki amandoua insa anul acesta am crescut mult, viata mea e in ordine si Domnul detine controlul...si e ATAT DE BINE!Grijile le-am uitat, supararile s-au transformat in bucurii!
Si vara asta e mult mai buna decat cea trecuta caci am hotarat ca trebuie sa devin sotia lui Marian acceptandu-i cererea in casatorie (deocamdata suntem logoditi...in primavara-vara urmatoare vrem sa facem nunta)!

Mu bucur de viata...simt ca merg pe cararea care trebuie..si la anul, Acum stiu ca, voi fi din nou cu radioul in sange!
Va pup si va doresc si voua o viata binecuvantata!

Inima mea- Adi Gliga


si desi nu am meritat acum vreau asta!->>>>

Comentarii

  1. videoclipurile sunt excelente.In legatura cu vara pot sa spun ca a trecut prea repede...

    RăspundețiȘtergere
  2. pai da...si la mine cred ca e cam repede:)))...dar o sa vina una si mai faina...nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti urez ca toate verile care vor veni sa fie cel putin la fel de frumoase cum a fost aceasta vara si sa fii intotdeauna cel putin la fel de fericita si de impacat cu tine cum esti acum. :)

    Aaa... si bineinteles... casa de piatra. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. ce frumos!sper sa fiti foarte fericiti impreuna si sa aveti o familie extrem de fericita.scuze ca te intreb si poate par mai ignoranta, dar la ce te referi cand ai spus ca vroiai ca Domnul sa lucreze in viata?

    RăspundețiȘtergere
  5. Bogdan Multumesc multtt!
    Balaurita merci... pai aveam probleme cu familia...erau anumite chestiii...gamnduri...etc..de care nu scapam...si am zis Doamne las totul pe baza ta...si am vrut sa vad daca El lucreaza....si Da El mi-a rezolvat tot...a intors inimi pentru mine relartia mea e superba cu toata lumea... viata noastra a capatat o ordine si tot ce am facut a fost sa ma rog!
    Crede-ma ca de ani de zile ma luptam pentru tot ce am acum si nu am avut....si acum L-am lasat pe Dumnezeu ...am lasat grijile si tpotul s-a rezolvat...ii ceream aia...aveam...etc. Dar totul a fost cu scop bun...nu am urmarit lucruri aiurea:).

    RăspundețiȘtergere
  6. Si sa stii ca veneam dintre ortodocsi...crescuta ortodox...si aveam nelamuriri..neintelegeri...si in fiecare zi in minte primeam raspunsuri care erau foarte logicwe...precum ca ceea ce fac e bine...gasesm dovezi la ceea ce descopeream...si tot ce am crezut imi dadeam seama ca erau nebunii...prostiii... Sa stii ca i-am cerut lui Dumnezeu...Doamen eu iti cvitesc Biblia... ascult predici...dar daca gresesc opreste-ma...daca nu ajuta-ma sa gasesc calea...si am gasit-O!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vara a trecut, intr-adevar, prea repede... eh, dar se pare ca ai avut parte de una foarte buna. ^_^
    Imi place sa aud oameni impliniti si multumiti de viata lor. :)

    Casa de piatra. ^_^ Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! ^^

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare