Pe nisipul plajii...am gasit iubirea lui Dumnezeu!

Din nou ne-a prins ploaia ...la plaja.

Dar iarasi a fost super...a fost super mai ales ca Dumnezeu e cu noi.

In apa...aproape de fiecare data ... simtim nevoia sa ii multumim lui Dumnezeu pentru binecuvantarile Lui...si pentru apa ...care este o minunatie.

In aceasta seara dupa ce ne-am rugat ... am pornit pe plaja spre casa...in drum am gasit o bratara pe care scria GOD IS LOVE!...nu era nimeni in jur sa o fi pierdut si am luat-o...imi pare rau ca cineva a pierdut-o...insa ma bucur ca am gasit-o ... chiar acum o am la mana... bratara este noua :).

Iubitul meu are una asemanatoare doar ca pe a lui scrie "What would Jesus do?"...si acum am si eu...\:D/...iar cand sunt trista si vad bratara sa-mi aduc aminte ca Dumnezeu ma iubeste...

Ma mira uneori si ma emotioneaza...cum poate Dumnezeu sa ne iubeasca pe toti atat de mult... chiar si pe cei mai pacatosi...cand cineva se intoarce la El...este bucurie in ceruri...

E minunat cata iertare putem primi prin jertfa lui Isus...

E splendid cum orice pacat oricat de grav ar fi el ...are iertare ...si in schimb primesti iubire...

Oricat ai pacatuit...e sufiecinet sa iti para rau si sa te intorci la Dumnezeu...sa accepti jertfa lui Isus...Dumnezeu poate face din tine un om nou!

Aveam ...personal... multe nelamurir legate de botez... insa acum stiu ca botezul inseamna schimbare...acceptarea lui Isus in viata mea...pasul spre mantuire...sansa de a fi un om nou...de-a alege binele si nu raul...calea prin care renunt la pacatele lumii...si oportunitatea de-a ma pune in grija lui Dumnezeu... si sper sa fac in curand acest pas:)

Ascult cu drag predicile lui Luigi Mitoi...si gasesc raspunsuri la multe intrebari...nu credeam ca vreodata o sa gasesc atatea raspunsuri ...si am cautat mult...

Pana una alta ma bucur ca pe nisipul marii am gasit iubirea lui Dumnezeu....si sper ca multi altii sa gaseasca aceasta dragoste mare a Domnului :).
In acest an Luigi Mitoi a fost in Romania...ma bucur pentru cei care au dorit sa-l primeasca pe Dumnezeu ...Domnul sa-i binecuvanteze:)
Mai jos imagini...cum oamenii au coborat din tribune sa-l primeasca pe Dumnezeu in inima lor...foarte emotionant si multa fericire in ceruri pentru ei!

Comentarii

  1. mi-a placut ce ai scris,urmaresc blogul tau si de acee am decis sa pun la mine pe blog articolul intreg cu link catre autor,logic...

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-a placut foarte mult titlul pe care i l-ai dat postarii

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare