Vino acasa!

"Ea a ajuns in lumea cea mai decazuta a orasului Chicago. La inceput toate lucrurile pareau atat de interesante, dar mai tarziu au devenit o mizerie.
Se amuza cu prietenii si prietenile ei, dar in adancul inimii ei era dorul unei fiice ratacite.
In tot timpul acestor ani, mama isi astepta copilul. Ea ar fi vrut sa se duca la fiica ei, sa aiba grija de ea, dar unde? Totusi dragostea gaseste o cale. Va scrie o scrisoare. Dar la cine? Trecusera ani, nici detectivii n-au putut s-o gaseasca. Atunci a facut multe poze cu fata ei coplesita de durere, le-a lipit pe foi de hartie si a scris dedesubt:
Vino acasa!
Mama te asteapta!

A luat aceste poze in barurile defaimate ale orasului si a cerut permisiunea sa le aseze acolo.

*Afara era intuneric. Intr-un bar, orchestra canta ultimile noutati. O tanara femeie cu sufletul gol si viata ruinata, trece prin acest loc plin de pacat. Deodata se opreste ca lovita de fulger.
Acolo pe perete - poza unei femei batrane...


Un strigat din adancul inimii: Mamaaaa!
Cateva ore mai tarziu era in siguranta acasa."

Uneori cateva cuvinte salveaza vieti, suflete si mangaie inimi. Mandria e un pacat ce ne domina insa ar trebui sa ne lepadam de ea si sa iubim neconditionat, asa cum Dumnezeu ne iubeste pe noi...niste pacatosi...pentru noi si-a dat singurul fiu...Isus... ca sa fim manuiti!
Sa nu uitam ca Dumnezeu ne-a trimis si El o scrisoare pe care a pastrato mii de ani...insa noi o lasam plina de praf printr-un colt...fie printre alte sute de carti... sau nici nu ne-am dus sa o ridicam de la "posta". Biblia e scrisoarea de dragoste a Lui Dumnezeu pentru noi iar Isus e calea prin care ajungem la Dumnezeu.
Cu Biblia in mana si cu Isus in inima Dumnezeu ne asteapta acasa!
Vino si tu acasa... Cel ce te iubeste mai mult decat oricine te asteapta!
Maine poate fi pre tarziu!
Ps:
Despre sensul vietii ne vorbeste si Luigi Mitoi!
Sper sa ai timp sa vizionezi unul din cele doua video-uri! Personal va spun ca Luigi Mitoi m-a intarit mult prin cuvintele rostite de el....Dumnezeu imi vorbeste prin acest om...fie binecuvantat!

http://video.resursecrestine.ro/predici/56995/care-este-sensul-vietii-

Comentarii

Postări populare