Tara lu' peste ...desteapta tare

Nu sunt fana Basescu insa vreau sa-mi exprim opinia despre acuzatiile aduse lui.
O sa incep cu o intrebare simpla: de ce Romania a ajuns azi asa?
Poate multi veti zice-din cauza lui Base.
Este adevarat ca el este presedintele insa nu el este responsabilul. Nu are nici o legatura cu datoriile facute de statul Roman in strainatate.
Pe timpul comunismului nu importam nimic si exportam foarte putin. Atunci stateam la cozi, nu aveam curent si nu aveam tot ce ne poftea inima. Acum cozile s-au dus, portia s-a dus, avem electricitate si piata e plina cu de toate, dar nu avem bani. Intrebarea este: e mai bine asa?
Poate pentru unii dintre noi insa sunt mii de orfani, mii de oameni care mor de foame, someri, infrastructuri distruse... e mai bine?
Toate aceste probleme atunci nu erau... insa omul vrea mereu mai mult, din pacate daca nu vrei cu CAP dai faliment.
Ce a facut Iliescu (eroul revolutiei) cu Roamnia? Ce a facut el cu banii imprumutati?
Va zic eu i-a bagat in buzunarele psd-istilor, tuturor pupincuristilor si a tuturor celor cu pile.
Ceausescu a reusit asa cum a fost el sa faca strazi, milioane de blocuri, case, locuri de munca, lipsa foametei ... ce au reusit psd-istii, caci ei ne-au condus si bagat unde suntem azi?
Daca nu mai tineti minte Basescu ca presedinte a primit o tara plina de datorii, corupta, cu economia la pamantm, infrastructura proasta si oameni distrusi din multe puncte de vedere.
Acum situatia este foarte grava.. de ce?
Pentru ca a condus el prost sau pentru ca pentru orice datorie vine un timp de plata?
De unde avea el sa plateasca datoria tarii la FMI cand in tara erau greve datorita salariului mic????
Singurul lucru de care aveam noi ca tara este un parlament necorupt, presedintele la cata putere are el, e bun asa cum e.
Nu zic ca e perfect Basescu dar mai lasati-ma cu psd-istii vostri ca ei sunt cauza la tot raul de azi.
Ca sa rezolvi o problema cauta-i cauza nu direct situatia...
off oare cand scapam de partidul asta psd-ist ca nu-l mai suport...
Oare cat mai dorm oamenii astia si viseaza ca psd-ul e salvarea? =)) oare nu vad si ei cati oameni sunt azi vai de ei...fara un scop in viata datorita conducerii psd-iste?
Mi-e scarba de lipsa omului de umanitate din Romania...fiecare cu curtea lui...si din pacate cei cu curtile pline iau deciziile...cei cu curtile goale nici macar nu sunt bagati in seama...

Comentarii

  1. ok ai dreptate dar increderea tot a disparut partial...in base.

    RăspundețiȘtergere
  2. de data asta ai scris fara greseli...sunt de acord cu ce zici tu, cu exceptia unui singur lucru...poate nu am inteles bine dar, vrei sa spui, ca era mai bine pe timpul lui Ceausescu? sau, asa ti s-a spus?

    RăspundețiȘtergere
  3. Bucur - nici eu nu sunt multumita de Basescu...dar il prefer in locul psd-istilor
    si
    Cosmin nu stiu cum era pe timpul lui Ceausescu, am inteles ca era si bine si rau...insa acum ar trebui sa ne fie mai bine fara comunism si uite rezultatul: este extraordinar de rau...
    Pe langa asta privesc in jur si tot ce vad e facut de pe timpul lui ... in zilele noastre astia nu fac nimic, din contra vand tot ce avem mai bun :(

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare