Oamenii prefacuti, uscaturile padurii!

Probabil multi merg pe un tipar bine stabilit a ceea ce inseamna sa fii om, insa nu mereu iti si iese.

Prefacerea e cel mai urat act al unui om, pentru ca de fiecare data adevarul iese la iveala. Nimeni nu se poate ascunde dupa o perdea la infinit. Poti fi rau si bun chiar dupa firea ta nu e nevoie de sacrificii sa pari altceva. E o realitate ca oricat de bun ai fi, uneori iti iesi din fire, chiar actionezi gresit facand rau sau distrugand ceva. Insa atunci cand ceva nu e direct cu tine nu cred ca e cazul sa iti pui masca de teatru.

Ceea ce mi se pare sacastru e gandirea unora de a face orice pentru a fi rai si chiar se lauda cu asta. "hai ba i-am dat o bataie lu ala de i-am rupt botu ca a dat peste mine" sau "cine ba cine te-a enervat ca sa-i sparg botu".

Astea ar fi exemple a celor ce vad violenta ca o moda, o forma de manifestare a unor cuvinte.

Insa sunt alte forme de prefacere care sunt si mai crude, mai ascunse.

Cel mai josnic mod de-a exista ca persoana este atunci cand pretinzi ca esti ceea ce nu esti. In acest proces al tau de "a parea" implici si alte persoane care la randul lor devin victimile tale si ulterior si ele din cauza ta pot deveni direct vinovate.

Si de aici un intreg proces care poate schimba cursul vietii multora.

Asta poate fi un motiv pentru care tara noastra, omenirea a ajuns in stadiul asta imoral si dezechilibrat social.


Am cunoscut multe persoane prefacute si atunci cand le citesti identitatea ITI ESTE SCARBA DE ELE. Am cunoscut oameni care pretind a fi ce nu sunt si la primul contact dupa acea discutie vezi contrariul.

Am descoperit ca in scris se ascund cei mai multi. Aici fie sunt ceea ce ar vrea sa fie, fie sunt in urmarirea unui scop fie sunt atat de imporali incat nu stiu ce vorbesc ci arunca cuvinte.

E trist ca s-a ajuns in acest stadiu, insa intr-o padure sunt multe uscaturi , mai devreme sau mai tarziu, caci fara ele nu ar fi nici padurea.

Insa a te preface inseamna a minti. Uscaturile sunt minciuni. Oare aceste uscaturi, (prefacuti) sunt adevarati?

De multe ori se pierd in minciuni si nici nu mai stiu cum si ce sunt.

E trist la o varsta tarzie sa te intrebi "CINE SUNT?" sau ce am fost ...

Singurii care au de suferit in aceast stadiu de viata sunt copiii. Ei sunt cei care cu adevarul lor traiesc intr-o minciuna SI E PACAT!
Poate copiii sunt ce-i mai indreptatiti sa arate mesajul de mai jos mincinosilor prefacuti. (Desi nu e educational este o imagine a unui rezultat a celor mari)



WAKE UP DUDE!

Comentarii

Postări populare