Back at Pro-B!

Ei da cine ma stie, stie ca marea mea iubire "nesentimentala" e radioul. E un microb de care nu poti scapa.
De ce Prob?
Pentru ca pentru asta am timp, pentru ca iubesc ce inseamna hit clubbing station si ptr ca apreciez profesionalismul.
Imi plac vocile de acolo, voci de radio adevarate, voci care alte radiouri mari nu le au, voci care suna la fel si in realitate, voci care nu le uiti, voci profesionale.
Cred ca radioul e iubirea multora insa nu toti au chemarea de-a face radio, pe langa multe altele vocea reprezinta totul.
Cineva odata imi spunea "o voce buna nu o confunzi niciodata, o recunosti dintr-o mie", impartasesc aceiasi parere.
Desi radiourile cele mai aproape de sufletul meu sunt cele de unde am pornit (Radio Unison Vaslui si Smile Fm~afiliat Pro fm Vaslui) , Prob e ceea ce numesc radio care se respecta.
Din pacate inca nu e fm insa ne dorim ca asta sa se intample.
Pe langa asta, legat de ce inseamna cu adevarat radio profesionist, momentan se asteapta. E o echipa ce asteapta, urmareste, se amuza de ce este azi pe piata. Va veni ziua cand tot ce e azi la moda va fi "trantit" la pamant, insa 2-3 ani vom trai si vom vedea.(asta ca sa dau si un secret din casa).
Pe langa revenirea mea la Prob, ma ocup, impresariez si Beat Music, echipa care il are in frunte pe Mihai Budeanu (ex 3SE).
Ce pot spune despre asta?
Ca e minunat. Din clasa a V-a am fost fana 3SE, ce era insa ciudat la mine fata de restul fanilor, nu eram isterica.
Cateodata ma rugam sa-i intalnesc sa fiu alaturi de ei, sa-i cunosc, sa-i ajut daca pot pentru ca au insemnat mult pentru mine. Meodiile lor la fel ca la multi, mi-au dat putere si convingerea ca trebuie sa merg mai departe in viata, atunci cand mi-a fost foarte greu, si mi-a fost. E adevarat, un om puternic si corect se naste din greu.
Desi Laurentiu Duta era cel mai aproape de sufeltul meu, azi imi dau seama ca indirect altcineva era persoana "perfecta" din 3SE.
Nu am nimic cu nimeni, dar JOS PALARIA pentru Mihai si ce a facut el in 3SE.
Itr-un fel azi cred ca orice lucru din trecut e consecinta prezentului.
Tot ce m-a inconjurat in copilarie , am in prezent. Tot ce am avut la adolescenta e trecut, exeptand radioul.
Insa sa nu mai lungesc vorba"
In curand ne auzim la Prob, mai exact dumnica, intr-o emsiune ce isi propune sa "RISE UP", o emisiune oferita de site-ul www.inhibitii.ro.
Iar daca vrei ca Mihai si echipa lui sa ajunga la tine in oras, contacteaza-ma, mai intai aici si dupa ne auzim la telefon.
Am iubit si iubesc melodia "Rise up-YvesLarck" ca urmare te invit si pe tine sa "RISE UP"(by Madalina) dumnica ora 21 pe radio Pro-B!

Comentarii

  1. Abia astept sa te aud iar! si nu e de mirare ca si tu esti printre vocile bune la Prob, pentru ca ai o super voce! bravo

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare