sormea pe blog! o iubire de-a mea "copila"

Azi aveam de gand sa scriu altceva insa mi-am amintit de sora mea. Acum cateva zile i-am zis sa-si faca blog!
Asta pentru ca vreu incet incet sa iasa din starea de "copil" pe net.
Sa incerce sa renunte la pozele de mai jos.
Insa ma uitam la ea. E mare insa e tot un copilas ce vrea iubire si vrea sa fie pupata de cei pe care ii iubeste si o iubesc.
Imi este greu ca am lasat-o la Vaslui si ca drumurile noastre s-au despartit intr-un fel, insa e sora mea si desi nu am fost de cand ne stim impreuna[ am stat la bunici pana la 14 ani] am trecut impreuna prin multe.
Am ramas singuri acasa, ai nostri parinti fiind plecati. Ne mai certam noi ca era normal insa a fost frumos, aveam o viata plina de povestiri, incercari duse la sfarsit cu succes si ne bucuram impreuna.
IMi aduc aminte de majoratul ei de anul trecut. S-a distrat mult. Tin minte ca ma invoisem de la munca sa ma duc acasa sa fiu "mama-prietena" de care are nevoie. Nu mai conteaza ca mi-a furat cineva telefonul atunci , insa conteaza bataia cu tort din casa unde toti peretii +mobila erau de tort, conteaza ca s-a dansat pana dimineata "dansul pinguinului" in nebunie, conteaza ca a fost frumos. Nu am sa uit niciodata fata ei plina cu tort in timp ce eu ma pregateam sa desfac sampania si am lasa-to balta, am plecat in bucatarie repede sa nu fiu batuta cu tort:))) ca incepuse bataia. Nu am sa uit cand am iesit din bucatarie si era toul numai de tort iar ea din cap pana in picioare plina de tort...s-a bagat sub dus :))).
A fost frumos. Tot ce imi mai doresc acum e ca de azi inainte sa ne intalnim si sa fim fericite.
Poate unii o sa spuneti ce sunt cu pozele astea? Ce pot sa zic ...e surioara mea si e un copil matur caruia ii place sa fie ea, sa nu se ascunda sau sa se prosteasca, e iubitoare[ mai ales cu copii mici] si e un om bun!Chiar de are ea ceva cu pupatul, e indragostita, iubeste si e iubita deci ... o accept asa.

Comentarii

  1. SEAMANA MULT CU TINE, MAI ALES LA OCHI. SA-TI TRAIASCA SI SA VA BUCURATI UNA DE ALTA SI DE IUBIREA VOASTRA DE SURORI! CRED CA E UN OM BUN CA TINE, VAD ASTA PE FATA EI!
    AIA GRIJA DE TINE MADA SI RISE UP!

    RăspundețiȘtergere
  2. poate ajunge pe pitzipoanca.org :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca nu ca nu e ca alea clar:)) daca era nu mai punema poze cu ea aici:)):D
    George multumim!
    Ionut sarumana su
    Anonim ...stiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D

    RăspundețiȘtergere
  4. pff frumusele amandoua:X...la tn m-am chiunuit odata sa vad dak ai ochii verzi acuma cand ai schimbat poza asa pare k sunt verzi:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  5. hahah Florin ;))
    verzi spre albastru ii am ;;)depinde de cum ma simt;))

    RăspundețiȘtergere
  6. haha a mei is verzi si cate odata caprui:|...eu nu stiam cum sa iti zic ca esti frumoasa si u imi tai elanu:))))(glm)
    o zi buna..:)

    RăspundețiȘtergere
  7. imi cer scuze pt acest coment dar sincer nu am vrut sa ma abtin....
    ce bunacuine de sora ai....
    OMG O_o nu pot sa cred cat de superficial am fost prin aceasta afirmatie
    o sa revin cu un comm dupa ce o sa si citesc materialul.....nu doar sa privesc pozele

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare