O solutie pentru tine e sa invingi ...!

*reflectarea inceputului in ceea ce este acum...
mereu a fost rau... doar ca azi multi credem ca exista doar in lucruri marete si uitam ca raul are inceputuri mici, inceputuri ce au loc in fiecare clipa, in fiecare zi. De ce sa uitam sa zambim cu adevarat asteptand de la altii ceva cand totul sta in noi. Raul il putem invinge noi fara sa ridicam un deget doar sa ne deschidem sufletul.
Invingi ruatatea cu ajutorul binelui!
Asta am reinvatat la trecerea in noul an! Am mai invatat sa iubesc si sa simt fericirea asa cum e, mereu langa noi cautandu-ti mana.
Am mai invatat ca exista un test final, care ne cere sa intampinam incercarile si necazurile intr-un fel care sa fie avantajos pentru vietile celor care ne-au facut rau. Aceasta reactie este opusul tendintei noastre naturale, totusi ne face mult mai fericiti, linistiti si buni. Pe langa asta si Dumnezjavascript:void(0)eu ne-a spus cum putem invinge raul. „Nu te lasa biruit de rau, ci biruieste raul prin bine.” (Romani 12:21). *Si tu daca ai ajutat pe cineva te-ai simtit bine, si tu te simti bine daca nu urasti pe cel ce te uraste, si tu te simti bine daca intinzi o mana de ajutor celui ce-ti cere... *
Dumnezeu, ce-L care a promis sa ofere o recompensa speciala celor care vor rasplati raul cu bine e mereu langa tine, si mai ales atunci cand respiri pentru ca daca “Forta asta mare” ce face toate sa se miste nu ar fi, imagineaza-ti nimicul. Si desi nu putem sa prezicem sau sa descriem deplin aceasta rasplata, stim ca acest lucru va include puterea iubirii autentice. „Nu intoarceti rau pentru rau, nici ocara pentru ocara; dimpotriva, binecuvantati, caci la aceasta ati fost chemati: sa mosteniti binecuvantarea.” (1 Petru 3:9).
Pe langa asta Iisus ne-a spus cum sa infruntam pe cei care incearca sa ne faca viata insuportabila. Aceste instructiuni sunt cu totul opuse lucrurilor pe care le facem in mod natural; cu toate acestea, ele sunt in concordanta cu raspunsurile pe care Dumnezeu le cere pentru fiecare test.
•Iubiti-va dusmanii (cu duhul si cu inima voastra).
•Binecuvantati pe cei ce va blastama (cu gura voastra).
•Faceti bine celor ce va urasc (prin faptele voastre).
•Rugati-va pentru cei ce va prigonesc si va asupresc (rugati-va ca Dumnezeu sa-i binecuvanteze).

Nu sugerez nimic decat sa incepem noul an prin a fi mai buni! Sa lasam lumina si fericirea sa ne intre in suflet si tot ce e greu va fi usor pentru ca totul e trecator si ceea ce se merita cu adevarat sa primim de la viata e fericirea pe care o simtitm si de care putem fi plini!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare