Imaginea conteaza!

Hi5 e locul unde imaginea primeaza in tot felul de ipostaze. Ce este mai grav este faptul ca oamenii pe care ii avem in fata noastra zilnic prin presa dau clasa hi5-ului. Din pacate e o clasa care nici la scoala nu exista ci decat in mintile incompetente ale unor fetite si baietei. As fi vrut sa ma intreb : ce au in minte oamenii astia?Insa ma opresc pentru ca am alta intrebare "au ei mintea in toate mintile?". Zilnic vedem "vedetele" cum se plang ca sunt urmarite si nu sunt respectate. Atat timp cat corpul lor in intregime sau aproape, este vizibill, strambaturile lor se regasesc si in pozele de hi5 puse chiar de ei, de ce mai fac scandal?
Unele "vedete" practic se marita cu noi, sau mai bine zis ne baga pe nas maritisul pentru ca o sotie nu ascunde nimic din corpul ei pentru barbatul langa care traieste.Drept urmare, ele se dezbracata pentru noi deci ca "sot" avem datoria sa stim pe unde si ce fac. Asta ca o idee, pentru ca omul cu mintea unde trebuie nu il intereseaza ce face x-uleasca sau x-ulescu.Din pacate o zic din nou, am regasit pe hi5 si unii oameni pe care ii respect si a caror muzica imi place. Am gasit tot felul de poze pe acolo. Ce nu inteleg eu este : de ce au maturitatea necesara doar in a face si canta niste muzica nu in si a organiza un cont pe un site tampit cum trebuie. Nu isi dau ei seama ca misterul si seriozitatea sunt cele mai bune arme sa fii respectat si de admirat pana la capat in lumea asta a muzicii?
Sunt trista pentru ca unele din acele poze se incadreaza perfect pentru site-ul cu "pitzipoance si cocalari". Oare muzica i-a indepartat atat de mult de ceea ce e azi in Romania? Sunt trista ca unii nu s-au trezit in a-si pune tot felul de poze cu zambete , freze, impostaze, umbre facute cu webul, sau poze cu telefonul, si ma refer la "artisti"! Ajungi cunoscut, lasa maimutareala si adopta o alta imagine, promovarea nu se face asa, promovarea nu se face prin comm-uri de la "pitzipoance" wow ce dragut esti!!!! esti super tareee! ce scump estii! De fapt ele vor sa zica, esti vedeta baga-ma in seama, as avea nevoie de tine pentru nitzica publicitate si daca esti fraier si de toti banii tai! A fi tu insuti cand ai intrat in lumea asta e greu insa nu trebuie sa stie toti cum esti in intregime, ofera doar o imagine, un produs si de ce nu un nou sound.Importanti sunt cativa oameni. Lor arata-le cum esti si tine-i aproape!
Insa din fericire un om pe care il admir este si Vali Barbulescu. Nota 10 pentru hi5-ul lui. Nu pentru ca este un fotograf bun ci pentru ca stie sa-l administreze astfel incat sa fie popular pentru toti!
Si inchei zicand : niciodata sa nu expui intregimea , frumusetea sta in nou, in mister alaturi de lucrurile simple si ceea ce ai in suflet ca om! Daca vrei sa fii admirat si un exemplu bun ofera doar ceea ce e de oferit, lasa fitzele si necunostintele de cauza acasa! Daca canti ceva frumos atunci fii si tu un om "frumos" pentru toti!
Zambeste pentru ca cineva se poate indragosti de zambetul tau vs Ai grija de imaginea ta pentru ca altii o pot copia!

Comentarii

  1. "Ai grija de imaginea ta pentru ca altii o pot copia." se spune ca imitatia este cel mai bun mod de a flata pe cineva... nu stiu daca trebuie sa-ti faci astel de griji cand esti original.

    RăspundețiȘtergere
  2. si "inna" se incadreaza in categoria "pitzipoance cu poze cool pe hi5"

    RăspundețiȘtergere
  3. Ruxandra nu stiu hi5-ul ei!
    textul are trimitere si la partea masculina!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare