"al meu" ... chiar si goala de "el"


timpul le rezolva pe toate ... gasim pe fiecare buza si in fiecare lucru, fiinta ce respira aerul murdar de "praf". Insa timpul rezolva si placerile.
Iti ia acel tot fara de care te poti simti imun la tot...chiar si la propia-ti rasuflare ... As vrea de data asta timpul sa stea ... sa ma mangaie ... rar ... si de tot ce e murdar.
Dar cred stiind ca nu va fi asa. Si asta doare acolo unde candva rasareau zambete.
Prin furtuna ai nevoie de apa de vant de aer ... curat...
Cum sa traiesti fara? ... simt ca voi pluti fara tinta undeva unde acel ceva ce ma facea "om" nu va fi.
Un zmbet fals ma anunta ca timpul nu sta. Mie frica!
Pentru ca ... din floare voi mai tine in mana doar uscaturi ..transformate in praf...si nimic.
E usor sa vorbesti ... sa scrii sa faci ceva ... e altfel sa simti cum din tine acel ceva... evadarea ... acasa-ul ... "al tau" dispare ... nu-l mai simti ... nu mai e cu tine . simti un gol ... te simti gol in tot ... si timpul rezolva iar totul.
poate nu vreau asta.
nu vreau sa-mi rezolve goliciunea, pentru ca ea a fost plina de ceva "al meu", ceva in care puteam sa fiu fericita sa zambesc sa ma simt in siguranta.
vreau si acel ceva care ma patrunde ... sa ramana. amintire ...
inca trece timpul ... momentul "gol" nu a venit ...dar asteapta si stiu ca acum sunt putin mai goala ... nu ca am "pierdut" cu timpul ci pentru ca "aici" voi pierde si in "timp" ma voi simti nimic si poate ca voi mai fi si "totul" ... insa acest al meu nu il voi mai "atinge".
si cu totii vor incerca sa afle ce e, ce am, cu totii vor vrea sa ma "umple". nu vor putea ... inceputul e al meu ca sfarsitul ... asa cum e si "acumul" . pana la capat "al meu" e al meu pentru ca acele "frumoase" cuvinte, acei umeri pe care poti plange si poti pune capul sa dormi nu sunt "ai tai".
Timpul! sunt sclava sa ... insa desi pot lupta cu el ... nu-mi pot pastra pe "al meu" mereu "aici". Groaza, spaima, durere asta e atunci cand vine "momentul" ... sau poate si mai mult, cum e , pe langa ganduri, care ma lasa "goala" de acum, adevarul? acel "adevar" de care stiu ca voi tipa "in mine" "sunt goala!!" ... nu vreau ...dar stiu ca asa va fi ... pentru asta "timpul lupta cu mine si cu "al meu"".
ma voi putea intoarce mereu zambind la acel "ceva" insa nu voi mai putea simti.
poate maine dimineata voi pierde...
voi fi victima ... a timpului ...in durerea "mea"
mie frica ... insa ma asteapta un asternut sa ma inveleasca ... sa incalzeasca locul care va fi "gol" ...
si stiu ca voi adormi calda de "simtirea" la ce e "al meu" ... pentru ceva timp ...
timpul ... as vrea pentru "al meu" sa ramana etern ...
insa cine poate garanta ca nu va veni si "golul" ???
opresc un rand ... sa simt "caldura" la "al meu"

inca "respira"...

Comentarii

  1. timpul nu rezolva intotdeauna totul...uneori trebuie sa ii dai si o mana de ajutor,timpul ne este prieten...numai ca cei care nu vad asta cum spuneai ... u usor sa vorbesti si sa scrii...e greu sa iti exprimi prin cuvinte sau cu , creionul ceea ce simti....dragutz blog...felicitari

    RăspundețiȘtergere
  2. intradevar timpul nu rezolva totul...si stii ce e ciudat ca nimeni nu a INTELES LA CE MA REFER... nu e vb de nici un baiat... chiar deloc ci e cineva la care tin enorm de mult... cineva care nu mai are f mult de trait ...care a fost mereu alaturi d e mine... si o parte din mine va disparea odata cu acel ceva "al meu" de asta nu vreau sa renunt la trecut...ptr ca sunt rezultatul lui si ma bucur...si ajutor...nu vreau sai dau decat sa fiu incontinuare si sa ma bucur cu ce raman ... la asta voi auta timpul...dar nu sami sterga amintirea persoanelor care ... sunt parte din mine ...pooop...
    vb pe mess ssi cum mai apucam :)) ocupatia ;)))poop

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare