Oare gresesc daca vreau asta?

Traim intr-o lume plina de ea.
Nimeni nu mai stie ce e ala bun simt, zambet si bunatate.
Toti incerca sa faca totul pentru ei. Asta se vede la orice pas si simt ca totul e invelit cu o albie mare de prostie.
Totii cautam fericirea...dar cati suntem pregatiti pentru ea sau facem ceva in acest sens?
Cum putem sa zambim fara sa ne ofere nimeni nimic material?
Cum putem zambi mereu asa cum o facem la vederea unui copil mic?
Ce exemple avem in lumea asta care sa ne indemne sa facem asta?
Ma gandeam ca oricui ii place muzica, sa asculte...sa o cante sau sa o danseze, sau toate trei la un loc.
Eram prabusita psihic dupa o zi plina de oameni incompetenti si prostie. Iar in boxe se auzi de la radio Rise up -Yves Larock. E una din piesele pe care le ador. Asta ma face sa uit de toate si sa rise up. Chiar ma gandeam ca dupa melodia asta Yves Larock va scoate ceva clubareala sau altceva. Mare mi-a fost surpriza sa vad urmatorul lor videoclip "By your side".
Nu e vorba de vreo iubita sau iubit...e vorba despre viata. Melodia ne indeamna sa fim buni, sa ajutam si asa suntem si noi fericiti. Nu poti fi fericit daca cel de langa tine e trist. Deci uite, se pot face si hituri care sa te faca sa zambesti...sa te indemne la bine, sa fii om. Nu stiu ce am cu aceste doua cuvinte "om bun". Insa tare mult mi-ar placea sa fie mai multi oameni buni, nu pentru mine ci pentru tine... cel care esti satul de toate si toti.
Acum ascult "Say Yeah" -Yves Larock si imi place cum suna "When people say No No No/ I realy wanna say Yeah Yeah Yeah"...si ar fi frumos sa zicem mai multi "Da".
Poate si muzica e o solutie sa fim buni.
Poate e timpul sa facem ceva cu noi si sa alegem binele nu raul...din TOT.
Eu m-am saturat de melodii in care se vorbeste doar de "femeie si barbat".
ASTAZI la radio, tv, presa scrisa, pe strada..ORIUNDE omul a uitat sa zica o "vorba buna". Insa nu sunt de ajuns vorbele e nevoie sa FACEM CEVA IN SENSUL ASTA!
Cred ca multi vor spune ca aberez insa as dori ca maine sa ma trezesc inconjurata de oameni buni... si atunci nu stiu cine va fi mai fericit...eu sau ei? Cred ca tu vei fi fericit pentru ca poti zambi si bucura fara nimic altceva decat TU.
De ce florile sunt asa frumoase cand totul pare atat de rau in jurul nostru? Oare nu s-a schimbat clima? Oare nu s-au dat peste cap anotimpurile? Si totusi florile sunt la fel de frumoase.
Noi de ce nu reusim sa ramanem asa?

Comentarii

Postări populare